Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Project Cars &Dirt 3 kutulu xbox oyun 35 TL Satın Al 21 Aralık 2020 17:15 1 1 Project Cars &Dirt 3 kutulu xbox oyun 35 TL xbox konsolum yok o sebeble oyun içi görüntü yükleyemedim.oyunları uzun zamandır kullanmadığım için testini yapma imkanım yok.çalışmaz ise para iadesini yaparım.fiyat yazmadım ikinci el piyasasını bilmiyorum.almayı düşünenler fiyatı kendisi belirleyip mesaj atabilir. xbox varken hediye vermişlerdi 3/4 yılldır evin bir köşesinde atıl durumdaydı tesadüfen buldumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla, Bodrum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satılık playstation 5 22 ay garantili Msı Gtx 1060 gaming 3 gb Sapphire nitro r9 380 4GB 1300 TL Sapphire rx 5500xt 4 GB ekran kartı 2500 tl