https://attackofthefanboy.com/guides/project-cars-3-update-1-12-patch-notes// Burada final güncellemesi demişler ama anlamadım hocam bakar mısın? |
|

https://attackofthefanboy.com/guides/project-cars-3-update-1-12-patch-notes// Burada final güncellemesi demişler ama anlamadım hocam bakar mısın? |
|
|
maalesef bu oyun neredeyse hiç güncelleme almadı diyebiliriz. Sonuçta parayla satılan DLC'leri yayınlamak oyunu güncellemek değildir. Optimizasyonu kötü grafikleri bir önceki versiyounundan geriye gitmiş bir oyundan bahsediyoruz. Beklentilerim yüksek olarak almıştım ama tam bir hayal kırıklığı bence bu son oyun. |
|
Bir hafta gibi bir süre deneme fırsatım oldu tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu benim için. Araç sayısı fazla, modifiye seçenekleri gelmiş fakat eski seriler gibi değil sanki ruhu alınmış oyunun makyajlı nfs shift gibi olmuş resmen. İade sürem geçtiği için iade edemiyorum indirimden almıştım fakat indirimli ücreti bile fazla. Neyse kütüphanede dursun sanırım en az oynayacağım pcar oyunu olacak. |
|
| AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
| COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble | |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|