Şimdi Ara

Project CARS (2015) [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.351
Cevap
29
Favori
92.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    Akşam ekliym sizi hocam birbirimizi kollarız yarışlarda :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53


    quote:

    Orijinalden alıntı: COJR3

    Dün Nvidia shadow play'i denemek istedim ve bir kayıt aldım. Catalunya da GT3 klasmanı yarışı 1. tamamladım Keyifliydi. Kayıtta güzel oldu :)
    https://www.youtube.com/watch?v=CguKGJ4jWrU



    oyun online olarak mı oynandı? ayrıca kanalın videosuna yorum devre dışı görünüyor. soru sormak isteyen çıkabilir...



    Hocam evet, uluslararası herkese açık serverda 17 yarışçının katılımıyla çıktık piste. Sıralama turlarında trafiğe takıldım malesef ve 3. bitirebildim.

    Shadow Play 720p de iyi kaydetti. 1080 P de video boyutu çok artıyor ama full kalite çekmek lazım. Yarışı kasar diye korktum.

    Bundan sonraki yarışlarda direk yarışın içinde değil yarış sonrası replay üzerinden kaydedeceğim. Kayıt esnasında Kamera değiştirme vs şansımız olur.

    Motorsporlarına çok düşkünüm. Çocukluk hayalim fakat Türkiye şartlarında mümkün değil böyle şeyler bilirsiniz, o yüzden simulasyonlar ile 1 kaç gram acısını çıkartıyoruz. :) Eskiden Simbin GTR2 kullanırdım ama Project cars'da fena değil.

    Yorum bölümünü açtım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COJR3 -- 29 Aralık 2016; 11:35:45 >




  • şuan indirimde iken üşenmedim assetto corsa ve project cars ikilisinin korsan sürümlerini indirdim iyice deneyip birine karar vereceğim. ve satın alıp online yarışlara akacağım. project cars için single mod pek iyi değil diyorlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    şuan indirimde iken üşenmedim assetto corsa ve project cars ikilisinin korsan sürümlerini indirdim iyice deneyip birine karar vereceğim. ve satın alıp online yarışlara akacağım. project cars için single mod pek iyi değil diyorlar...

    Project in yarışçı kitlesi nfs den hallicedir.. çirkefliği daha çok görebilirsin.. assettoyu tercih et zaten sürüş olarakta daha üst seviyededir.
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Online assetto corsa,single project cars daha iyi bence.Assettoda single player cok yavan sadece 2-3 yaris yapip digerine gec seklinde gidiyor pcarsda en azindan kariyer gibi birsey var.Yarisacaginiz alanlari secebiliyorsunuz.

    Assettoda onlineda olan kisiler genelde daha olgun.Siz normal gittiginiz surece kimse gelip ustunuze cikmaz :) Pcarsin online modu biraz sorunluydu basta simdi nasil bilmiyorum.Genelde sacma insanlarin olacagini dusunmuyorum iki oyunda da.

    Gelelim suruse.Ben direksiyonlada oynadim gamepadle de.Bence iki oyununda hakki direksiyon.Pcars gamepadde bir derece oynanabilir ama assetto biraz zor.Ps4 desteginden sonra belki pcde de iyilestirme yapmis olabilirler.Direksiyonla oynayincada pcarsin tepkileri ve surusu bence bir tik daha iyi,assetto corsada bos degil bu arada.Zaten iyi bir direksiyonunuz varsa g27,g29,t serisi gibi iki oyunda gayet iyi.

    Grafikler pcars acik ara daha iyi.Birde assettoda gicik oldugum bir nokta var atmosfer 0.Pistler bombos,en azindan 2-3 insan sesi istiyor insan.Pcarsda biraz daha tek yon sprint tarzi pistler daha fazla ve atmosferide canli.

    Bu arada pcars goty edition bir ara ttnetin play store magazasinda 20tl civarina satildi.Ikisinide oynayan biri olarak birini sec dersen pcars derim ama assettoyuda yabana atmam :) GTRin tadi cok baskaydi bence pcars biraz o yonde.




  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yorumlamışsınız.

    Assetto'da araçların asfalta 4 tekerden değilde merkezden bağlıymış hissini yaşıyorum. Oversteer ve understeer kavramlarını çok yadırgadım alışamadım. Simbin GTR2 den geçişte Project cars çok benzer geldi.

    Malesef söylendiği gibi project cars'da ahmak çok. 30dk lık sıralama turu emeğinizi start'da jump start yapıp arkadan sizi iten birisi mahfedebilir. Ya da ne bileyim sırf tur bindirdiğiniz için son sıradaki araç üstünüze çıkıp süspansiyonunuzu kırabilir.

    Tabi bu hep böyle değil. Bazen çok seviyeli ve yarış ahlakına sahip rakiplere denk geliyorsunuz. Hem kendi hemde sizin yarışınızı mahfetmemek adına açık kapı bırakabiliyorlar veya ne bileyim sıralamada hızlı tura çıktığınızda mavi bayrak adına tamamen pistten ayrılıp yol verebiliyorlar.

    Kısacası tamamen Türk milleti teması :)
  • arkadaşlar yorumlarınız çok iyi hazırlanmış teşekkür ederim amacım elimde yeni aldığım logitech driving force gt direksiyon için seviyeli ve eğlenceli yarışlar yapmak. öyle her gün değil ayda bir ama zevkle eğlenebileceğim yarışlara katılmak istiyorum. yaşım genç denecek seviyede değil öyle seviyesiz oyuncular ile oynamak istemem ama sonucunda bence acemiyim ve nasıl oynanır bilmem. assetto sayfasında düzenli yarışlar yapıldığını gördüm yarışlara katılım sayfasında project cars veya assetto corsa oyunlarından herhangi biri diye yazmışlar eğer project cars ile de düzenli yarışlar yapıyorlar ise tercihim pcars'dan yana olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    arkadaşlar yorumlarınız çok iyi hazırlanmış teşekkür ederim amacım elimde yeni aldığım logitech driving force gt direksiyon için seviyeli ve eğlenceli yarışlar yapmak. öyle her gün değil ayda bir ama zevkle eğlenebileceğim yarışlara katılmak istiyorum. yaşım genç denecek seviyede değil öyle seviyesiz oyuncular ile oynamak istemem ama sonucunda bence acemiyim ve nasıl oynanır bilmem. assetto sayfasında düzenli yarışlar yapıldığını gördüm yarışlara katılım sayfasında project cars veya assetto corsa oyunlarından herhangi biri diye yazmışlar eğer project cars ile de düzenli yarışlar yapıyorlar ise tercihim pcars'dan yana olabilir.

    Fiyatlar çok yüksek değilken, merakta varsa ikisinide almak lazım :)
  • indirim varken birden fazla oyun alacağım. bütçede araba yarışına bir tane seçenek kalıyor ve kendimi aldığım oyunda geliştirmek istiyorum. sonra ikisi de arada kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    indirim varken birden fazla oyun alacağım. bütçede araba yarışına bir tane seçenek kalıyor ve kendimi aldığım oyunda geliştirmek istiyorum. sonra ikisi de arada kalıyor.

    Assetto Corsa.

    Modlanabilen, gelişimi ve güncellemesi devam eden, daha zorlayıcı olan ve bu nedenle sizi daha uzun süre oyalayabilecek bir oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    indirim varken birden fazla oyun alacağım. bütçede araba yarışına bir tane seçenek kalıyor ve kendimi aldığım oyunda geliştirmek istiyorum. sonra ikisi de arada kalıyor.

    pcars diyenlere aldanma oyunda fizikler geri bildirimler yerlerde sürünüyor. araç yolda gitmiyorda ucuyor gibi
    acorsa 10 tane pcars eder.
    İlk oyunum pcarstı 1 yıldan fazla oyalandım ama acorsayı tanıyınca fiziklerin geri bildirimin ne oldugunu anladım.
    t300le oynuyorum ve geri bildirim gerçekten başarılı fizikler zaten en iyilerinden biri
    amacın gerçek sim oyunu oynamaksa acorsa al pişman olmazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 31 Aralık 2016; 18:39:43 >
  •  Project CARS (2015) [ANA KONU]

    Kırmızı ışıklar yandı. Her yanı kızgın bir sıcaklık va egzoz kokusu sardı, sanki birazdan kopacak kıyametin habercisi.
  • Pcars > assetto. Ama İkisi de 10 numara. Yalnız pcarsta memnuniyeti sağlayacak doğru ayarları tutturmak daha zor. Çok kişi bu ayarları tutturamadığı için beğenmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEVENT TR

    Pcars > assetto. Ama İkisi de 10 numara. Yalnız pcarsta memnuniyeti sağlayacak doğru ayarları tutturmak daha zor. Çok kişi bu ayarları tutturamadığı için beğenmiyor.

    Project cars, assetto corsa, city car driving b.sayarda uzun zamandır hiç oynamadan kuzu kuzu yatıyor. Çünkü; dfgt direksiyon ayarlarını bir türlü yapamadım. Bu nedenle sadece ets2 ye devam. Yapacak birşey yok, kader utansın. :(
  • Araç konfigurasyonu insanı vezirde eder rezilde. Oyun nedense daha çok mekanik yol tutuş ve düşük downforce seviyor.

    Anlamadığım şey yüksek hızlarda downforce'un düşük olması viraj kabiliyetini çok aşırı etkilemiyor. Sırf ön kamberlerin negatifi arttı diye bir aracın Curve di Lesmo yu çatır çatır dönememesi lazım :)

    Süspansiyonlar aşırı önemli. Şuan fast ve slow bump ayarlarına odaklandım. aracın tepkileri çok değişiyor.

    Aranızda ESL de yarışan var mı? 69. kupa yarışı bu pazar koşulacak. Gelin Türkler olarak birlikte girelim.

    https://play.eslgaming.com/projectcars/pc/projectcars-pc/major/go4projectcars-europe/cup-69/




  • Beyler arada bir online atıyorum pcarsta. Burdan arkadaşlarda beraber yarışmak isterim. Steamde nickname Domastik Bear. Ekleyen olursa takılırız. Siz burdan isimlerinizi paylaşırsanız ben de sizleri eklerim. Hep beraber takılırız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: COJR3

    Araç konfigurasyonu insanı vezirde eder rezilde. Oyun nedense daha çok mekanik yol tutuş ve düşük downforce seviyor.

    Anlamadığım şey yüksek hızlarda downforce'un düşük olması viraj kabiliyetini çok aşırı etkilemiyor. Sırf ön kamberlerin negatifi arttı diye bir aracın Curve di Lesmo yu çatır çatır dönememesi lazım :)

    Süspansiyonlar aşırı önemli. Şuan fast ve slow bump ayarlarına odaklandım. aracın tepkileri çok değişiyor.

    Aranızda ESL de yarışan var mı? 69. kupa yarışı bu pazar koşulacak. Gelin Türkler olarak birlikte girelim.

    https://play.eslgaming.com/projectcars/pc/projectcars-pc/major/go4projectcars-europe/cup-69/

    nasıl yapacaz bende esl üyeliği var cok iyi değilim ama beraber deneyek şansımız




  • COJR3 kullanıcısına yanıt
    Yine yapılıyorsa ben gelirim. ESL hesabı paralı mıydı?
  • COJR3 kullanıcısına yanıt
    Hocam ekle 35 ilk acemi var burada😂 Gerçi şu an giremiyorum ana ekle sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.