Şimdi Ara

Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
7
Favori
9.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU]

    ___________________________________

    Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU]

    Resmi Site
    https://www.projectcarsgame.com/explore?lang=en

    Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/app/378860/

    Geliştirici: Slightly Mad Studios
    Dağıtıcı: Bağımsız
    Tür: Yarış
    Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2017
    Platform: PC,PS4 ve Xbox One

    Project CARS 2 - Announce Trailer (4K)


    Project CARS 2 - McLaren 720S Teaser/Trailer


    Project CARS 2 - Rallycross Is Coming To


    Project CARS 2: BUILT BY DRIVERS – "As Close As It Gets" Featuring Chris Goodwin


    Project Cars 2 - "Soul of Motorsport" Official E3 Trailer | PS4, XB1, PC


    Haberler ve Bilgiler

    Project CARS 2, 2017 için Doğrulandı, Yeni Bilgiler ve Tanıtım Videosu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_CARS_2_2017_icin_Dogrulandi_Yeni_Bilgiler_ve_Tanitim_Videosu-86109.htm
    İlk olarak oyunun 2017'nin sonları gibi PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağı doğrulandı. Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell daha öncesinde oyunu eylül ayında çıkarmayı hedeflediklerini belirtmişti.
    Bunun dışında oyunda en ikonik markalardan 170'den fazla lisanslı araç olacağı belirtildi. Slightly Mad Studios'un açıklamasına göre de Project CARS 2 en fazla piste sahip konsol yarış oyunu olacak. Ayrıca oyun tam bir VR desteği ve PC'de 12K çözünürlük desteği sunacak.
    Rallycross ve IndyCar araç türlerinin de yer alacağı oyunda online olarak arkadaşlarınızla yarışabilecek ya da online şampiyonalarda mücadele verebileceksiniz. 24 saatlik hava durumu döngüsü yarıştaki atmosfer şartlarını değiştirecek; pistin ıslık veya kuru olması, kir veya buz tutması, gece veya gündüz olması gibi olaylar yol performansını dinamik olarak etkileyecek.

    Project Cars 2 Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_Cars_2_Duyuruldu-79340.htm
    Geçtiğimiz ayın başlarında çıkış yapan Project Cars uzun bir süredir beklenen bir oyundu. Yapımcı ekip Slightly Mad Studios, oyunun resmi sitesi üzerinden Project Cars'ın devam oyunu Project Cars 2'yi duyurdu.
    Project Cars 2'nin içereceği yenilikler belirtilene göre 50 farklı bölgeden 200'den fazla geniş pist, konsept veya iptal edilen araçlar dahil olmak üzere 40'tan fazla araç sınıfından 200'den fazla araç ve co-op kariyer modu gibi özellikler olacak. Verilen bilgiler arasında oyunun Online Track Days gibi etkinliklerle yine online bir deneyim sunacağı ve yeteneğe bağlı bir online eşleştirme sistemi sunacağı bulunuyor.

    Project CARS 2'nin Eylül Ayında Çıkması Hedefleniyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_CARS_2nin_Eylul_Ayinda_Cikmasi_Hedefleniyor-85814.htm
    Slightly Mad Studios'un simülasyon yarış türündeki oyunu Project CARS Mayıs 2015 tarihinde çıkış yapmıştı ve geliştirici stüdyo oyunun çıkışından birkaç ay sonra hemen devam oyununu duyurmuştu. Şimdi ise devam oyunu olacak Project CARS 2 hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
    Slightly Mad Studios'un CEO'su Ian Bell, resmi Project CARS forumu üzerinden paylaştığı mesaj ile ekibin GUI (Grafiksel Kullanıcı Arayüzü) ile kariyer sistemi üzerinde çalıştığını belirtti ve Ian Bell şu anda hedeflenen çıkış tarihinin ise eylül ayı olduğunu söyledi.
    Bunun dışında QA (Kalite Güvence) üzerinde halihazırda çalışmaya başladıklarını belirten Ian Bell, en az 7 ay boyunca oyunun kalitesini artırmaya ve bugları temizleye çalışacaklarını ekledi. Ian Bell, bir önceki mesajlarında da hype treninin yakın zamanda başlayacağını, oyun hakkında yeni özelliklerin tanıtılacağını söylemişti.

    Project CARS 2 - Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_CARS_2__Ekran_Goruntuleri_Sizdirildi-85836.htm
    Haziran 2015 tarihinde geliştirici Slightly Mad Studios'un resmi olarak duyurduğu Project CARS 2'nin ekran görüntüleri sızdırıldı. Simrace adlı forum üzerindeki bazı kullanıcıların sızdırdığı bu görsellerde oyundaki mekanlara ve araç tasarımlarına göz atma şansı yakalıyoruz.

    Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU]

    Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU]

    Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU]

    Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU]

    Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU] Project CARS 2 (2017) [PC ANA KONU]








    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Önlerden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss ler bana çok heyecan verici gelmedi. pcars 1 ile aynı grafikler sanki
  • Ne kötü oyunlar aldık sesimiz çıkmadı. Bunuda alıcaz sesimiz çıkmıcak.
  • Ön taraftan yerimizi ayırıp yorumumuzu yapalım. ilk oyun gibi bu ikincisi de çöp çıkacak. Ben Assetto Corsa - Dirt Rally ve Live for Speed ile çok mutluyum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunda en çok eleştirilen kısmın fizikler olduğunu düşünüyorum. bence biraz daha fizik tabanlı yaparlarsa bu sefer daha iyi iş çıkar sonucunda simulasyon oyun arıyorum diyenlere ya assetto ya da project cars tavsiye ediyoruz...
  • Daha hassas fizikler , daha geniş bir içerik ve özellikle multiplayer kısmının geliştirilmesiyle çok daha iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum.Grafik olarak zaten gayet yeterliydi.
  • Oyuna kar ve buz eklenmesi güzel olmuş.İlk oyun başlangıçta çok kötü sürüş dinamiklerine sahipti sonrası gelen updatelerle biraz toparlandı umarım bu kez çok daha sağlam bir sürüş dinamiği ile önümüze çıkar.Grafikler zaten ilk oyunda da iyiydi.Sanki bu kez araç içi kabin görüntü kalitesi daha da arttırılmış gibi durmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celiks -- 10 Ocak 2017; 12:23:50 >
  • PC1 ile aynı grafikler, aynı araçlar ve muhtemelen (korkarım ki) aynı sıkıcılıkta oynanış..bir tek MINI'yi gördüm farklı olarak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    Ne kötü oyunlar aldık sesimiz çıkmadı. Bunuda alıcaz sesimiz çıkmıcak.

    Alır 1 saat oynar sevmezsek iade ederiz. İlk oyun elimde patladı iade edemedim
  • https://www.youtube.com/watch?v=MlOiFQy_qxI&feature




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 31 Ocak 2017; 9:43:52 >




  • https://www.youtube.com/watch?v=kktEmHZ8M1A





  • https://www.youtube.com/watch?v=N00bbKltIsc





  • Konu düzenlendi,yeni bilgiler eklendi.
  • kokpit grafikleri yine çok kaliteli durmuyor. en önemli eksikliği bence araç içi grafik kalitesi ve custom career olmamasıydı. kar buz ekleyerek bir yere varamazlar. örneğin gece ve yağmur oynanan online server neredeyse hiç görmedim. karda oynayan da farklı olmaz.
  • Project Cars 2 - PC Gameplay 4K 60fps Ultra on GeForce GTX 1080
  • Oha oyun GTX 1080 istiyor.
  • assetto corsa hala çok büyük keyif veriyor bana, ne gt ne forza verdi o keyfi, pcars hele adı geçmez.

    oyunu oynanabilirlik yoksa niye yapıyorlar anlamıyorum, oyun oynamak içindir, izlemek için değil, öncelikler her zaman iyi oyun deneyimi için olmalı.
  • Project CARS 2 - PC/PS4/XB1 - Rallycross Reveal



  • 3:42

    15 yıllık lfsnin rallycrossunu şu oyuna değişmem. rbr filan ayrı dünya zaten saymıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 12 Nisan 2017; 22:35:5 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.