Şimdi Ara

Program Kaldırma Programı Lazım ? Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real playerı yükledim ama kaldıramıyorum. Ne çalışıyo ne update ediliyo ne uninstall oluyo. Şimdi bu tip durumlarda kullanılan bişey var mı? Ayrıca kayıt defteri temizleyici programlarda gene real playerla ilgili hata veriyo. Bu beladan beni kurtaracak bi program var mı? İşletim sistemim "Vista Home Basic"

• bu şekildeki programları gidip klasöründen silmen gerekecek yada unistall işlemi tamamlamıyorsa yine unstall menüsünden yeni den yüklemeyi seçip your uninstall gibi programlara silebilirsin.

Sonrada temiz bir registry taraması yaptırırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

bu şekildeki programları gidip klasöründen silmen gerekecek yada unistall işlemi tamamlamıyorsa yine unstall menüsünden yeni den yüklemeyi seçip your uninstall gibi programlara silebilirsin.

Sonrada temiz bir registry taraması yaptırırsın

Valla dediklerini zaten yapmıştım ama bi sonuç alamadım. Bana sağlam bi program lazım. Bu tip durumlarda kullanılan programların olduğunu biliyorum.
  • Vista güvenli modda açılıyormu ? Açılıyorsa güvenli mod ile pc ye giriş yap sonrada ordan kaldır bu seferde olmassa uninstall programını dene ama işletim sisteminin vista olduğundan dolayı pek fazla yardımcı olamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 13 Ekim 2007; 11:53:34 >

• inndir.com da tonLarca siLme programLarı var bide onLarı dene beLki oLur
  • Yaw her silinmeyen program için unlocker tavsiye ediyolar.Bu program kabaca silinmeyen(sistem tarafından arka planda çalıştırılan) dosyaların ilişkisini kesmek için kullanılır.Program kaldırmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yaw her silinmeyen program için unlocker tavsiye ediyolar.Bu program kabaca silinmeyen(sistem tarafından arka planda çalıştırılan) dosyaların ilişkisini kesmek için kullanılır.Program kaldırmaz

kızmana gerek yok ki.real playeri bende cok zor kaldırdım.silinmio cunku arka planda calısan 2 adet exe dosyası var.ve bunlar programı silmeni engellio.bu ikisi programcıktan kurtulamayınca silemiyorsun.hatta sırf bu yuzden real alternative kurdum, elimde .rm olarak radyo kayıtları vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

quote:

Yaw her silinmeyen program için unlocker tavsiye ediyolar.Bu program kabaca silinmeyen(sistem tarafından arka planda çalıştırılan) dosyaların ilişkisini kesmek için kullanılır.Program kaldırmaz

kızmana gerek yok ki.real playeri bende cok zor kaldırdım.silinmio cunku arka planda calısan 2 adet exe dosyası var.ve bunlar programı silmeni engellio.bu ikisi programcıktan kurtulamayınca silemiyorsun.hatta sırf bu yuzden real alternative kurdum, elimde .rm olarak radyo kayıtları vardı.

Dostum haklı olabilirsin ama ben genelleme yaptım zaten,bir çok konuda zart diye unlocker tavsiye ediliyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: penkala

quote:

Dostum haklı olabilirsin ama ben genelleme yaptım zaten,bir çok konuda zart diye unlocker tavsiye ediliyor.

/>

• unlocker

tavsiye etmeyecem kızmayın
  • Keşke bu programı dün önerseydiniz yaw

googleda arama yaparken "Smarty Uninstaller Pro" diye bi program buldum. Yorumlar kısmında herkes övüyodu. Real Player'ı kaldır dedim ama Real player hariç tüm programları kaldırdı yani sistemin içine etti. Hay ben bu programı yapanın..

Neyse bundan sonra unlocker'ı kullanırız...
  •  Program Kaldırma Programı Lazım ? Yardım lütfen

Key features
    * "[PRO]" means this feature is only available in Pro version of Your Uninstaller!.

Completely remove any application installed.
    Deep scan of registry and entire disk for unused registry entries and files. [PRO]
    Remove programs that could not be removed by Add/Remove Program. [PRO]
    Uninstall screen savers. [PRO]
    Shows all applications installed on your computer with customized views.
    Built-in Disk Cleaner helps you find and remove unnecessary files on your disk to save space and make computer faster! [PRO]
    Built-in IE Context Menu Cleaner, cleans the context menu of Internet Explorer. [PRO]
    Built-in Startup Manager, take full control of Window startups. [PRO]
    Built-in Start Menu Manager helps you keep your Start Menu clean.
    Get the applications detail info even if it hide itself in deep directory, especially useful for finding out "Spy" applications. [PRO]
    Backup/restore installed-applications information.
    Uninstall with SINGLE drag-drop! Just drop a file on Your Uninstaller! icon on the desktop to see what happens! [PRO]
    List installed applications with appropriate icons(same as you see in the Start Menu), you can easily find the application you want to uninstall.
    Powerful search feature allows you quickly find the program you are about to uninstall.
    Automatic detection of invalid installations and removing them with one click.
    Force removal of uninstall related entries in the registry(care to use!). [PRO]
    Lighting speed at startup, 5-10 times faster than Add/Remove Program of Windows XP!
    View all details of an certain application installed on your computer.
    Export programs list to file or printer.
    More ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 13 Ekim 2007; 15:52:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

Program Kaldırma Programı Lazım ? Yardım lütfen

Key features
    * "[PRO]" means this feature is only available in Pro version of Your Uninstaller!.

Completely remove any application installed.
    Deep scan of registry and entire disk for unused registry entries and files. [PRO]
    Remove programs that could not be removed by Add/Remove Program. [PRO]
    Uninstall screen savers. [PRO]
    Shows all applications installed on your computer with customized views.
    Built-in Disk Cleaner helps you find and remove unnecessary files on your disk to save space and make computer faster! [PRO]
    Built-in IE Context Menu Cleaner, cleans the context menu of Internet Explorer. [PRO]
    Built-in Startup Manager, take full control of Window startups. [PRO]
    Built-in Start Menu Manager helps you keep your Start Menu clean.
    Get the applications detail info even if it hide itself in deep directory, especially useful for finding out "Spy" applications. [PRO]
    Backup/restore installed-applications information.
    Uninstall with SINGLE drag-drop! Just drop a file on Your Uninstaller! icon on the desktop to see what happens! [PRO]
    List installed applications with appropriate icons(same as you see in the Start Menu), you can easily find the application you want to uninstall.
    Powerful search feature allows you quickly find the program you are about to uninstall.
    Automatic detection of invalid installations and removing them with one click.
    Force removal of uninstall related entries in the registry(care to use!). [PRO]
    Lighting speed at startup, 5-10 times faster than Add/Remove Program of Windows XP!
    View all details of an certain application installed on your computer.
    Export programs list to file or printer.
    More ...

yukarıda bende tavsiye ettim gayet başarılı...

• Benim Önerimde YouR Uninstaller 2006;)
  • Your Uninstaller bu alanda başarılı yazılımlardan biridir,ayrıca alternatif olarak Smarty Uninstaller,Revo Uninstaller ve CCleaner'ın geriyükleme aracı da sayılabilir...
  • ben revo uninstaller'i kullanıyorum,ücretsiz ve türkçe seçeneginin olmasıda bir avantaj
    sorunu çözemediyseniz,şöyle bir yöntem deneyebilirsiniz.

revo uninstaller'i kurun daha sonra kaldıramadıgınız programı tekrar kurun,daha sonra revo uninstaller'dan uninstall etmeye çalışabilirsiniz.
  • tune up veya ccleaner ı bende tavsiye ederim ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.