Şimdi Ara

Program ile upgrade yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar duyduğuma göre bir program sayesinde itemi yakmadan +9 ve +10 yapmak varmış. Bu kişiler böyle program ile basıp tl ile satıyorlarmış ? Doğrumu böyle bişey varmı ?

• zeki mürende bizi görecek mi ?
  • 2005'de yapılıyordu bu dedikodular
  • W dostum baktım az önce ronark piyasasına 60 gb ile bişey yapamazsın diyolar.
  • İtemları yakmıyor direk yok ediyor o programlar.
  • Eskiden olsa kesin bir cevap verebilirdim çünkü neredeyse her serverda ki +10 - +9 item sayısını takip ediyordum fakat uzun süredir hiç bakmadım . En son xıgenonda 35 tane + 10 item vardı , şimdi ki sayıya bakın eğer abartı derecede artmışsa dediğiniz doğru olabilir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • napcan varsa böyle bi program item basıp sendemi tl ile satcan :)
  • Böyle şeylere inanıyorsanız hala kusura bakmayın ama hiçbir online oyun oynamayın.
  • 3 yıl önce vardı bizim burdan birisi edana da +10 setli çar yapmıştı 15000 tl ye satmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala var diye duydum. Hayır tabii basıp satmayacagım böyle yapanları kınamak gerek.
  • diyelim ki var sence verirler mi adam kendi bindiği dalı mı kesecek ?

Programa ne gerek var zamanında K2 dünyanın itemini dağıttı oyunun yapımcıları kendileri GM karakterle basıp satıyorlardı. 20 ekim 2011 den oyunu Mgame devr alana kadar böyle gitti.

Bir dünya anormal item girişi oldu serverlara alanın yanına kar kaldı bir kaç kişi göstermelik ban yedi o kadar.

o programı umumiyete açık sanal ortamlarda bulabileceğin bir program değil aksini iddaa edenlerde 3 kağıtçıların charları soymak için yaptıkları göstermelik programlar.
  • Böyle bir program ben de duymuştum parayla alıyorsun item basma sınırı filan varmış adını hatırlayamadım.
  • duyduğum en sağlam program tek pc'den 600 knight açmaydı, onuda gözümle görmüştüm 2007 2008 yıllarında, 20000$'a satıyorlardı
  • o program var aslında varda yok oyuna 2 ay önce +9 +10 itemler saldılar örneğin +9 rogue chitin set 200 tl idi. (ronarkdan bahsediorm) şu anda 1200 tl sonra bu oyun davalık olma muhabbeti flan çıktı o itemler bi anda bitti bu program dedğin olay mahalle dedikodusu ama gerçeği bu...
  • Eskiden Elky vardı buralarda.Onu bulursan bi sor kendisine.30k düpesini yazandır kendisi.Daha sonra başka biri de ondan çalmış ve yapacağı en saçma şeyi yaparak internet cafelere satmıştır programı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.