Şimdi Ara

(PROGRAM ERKEN BİTİRİLDİ)Ekrem İmamoğlu Canlı Yayını | Tarafsız Bölge | Ahmet Hakan Saat 22.00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
32.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adam diyelimki yunan ,yunansa zoruna ne gidiyor ? Aç göster anayasada engel olan bi madde.Daha geçen gün yasin okurken haberlere düştü zaten sizi kndırmak için ezberledi işi gücü yok adamın hiç dimi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam bana mağarana git diyor ben geçen sene ayt -tyt bölümünde başladım foruma bu müptezel seçim dönemi sadece ortaya çıkıyo ama mağaraya gitcek olan benim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunset58 -- 21 Mayıs 2019; 22:30:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sunset58

    Adam bana mağarana git diyor ben geçen sene ayt -tyt bölümünde başladım foruma bu müptezel seçim dönemi sadece ortaya çıkıyo ama mağaraya gitcek olan benim
    Bazı üyeler ceza aldı ve yenileri geldi. bir de seçim zamanı tabi. Bu raz daha önce yoktu ama şimdi oldukça aktif mesela.
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt
    yan hesapları falan var işte. parayla da kullanılmayan hesapları alıyor olabilirler.
  • Lağım medyası, haramzadeler, satılmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Ben hep var idim. Nickim raz değildi. Epeydir de yazmam. Hatta yazmamak için forumda popüler konuları gizler idim. Ana sayfada siyaset konuları gözükmesin diye.
    Epeydir uzak olmamın sebeplerinden biri sizin zihniyetinizin hiç çekinmeden yalan iftiralar atıp siyaset gündemini rehin almanız. Konulara başlıklara bakınca anlarsınız. Biriniz matematik seçmeli ders oldu konusunu yazar altına yorum yazanlar her türlü iftiraları yalanları yazar. Sonuç başlık konu tümden yalan ama sizin için bunun önemi yok önemli olan ak partiye ak parti seçmenine sövmek için bir bahane olsun.
    Binali Yıldırım'ın 200milyar dolar serveti var yalanını ortaya atan ve altına ciddi ciddi inanıp yorum yapmanız gibi.
    İkinci sebebi ise. Ben ak parti seçmeniyim tarafım açık belli. Sadece seçmenim oy zamanı gider oyumu kullanırım. Ama bu forumda tartıştığımız akparti seçmeni olmayan muhalif kesim kim? Orası belli değil işte. Bir yorum yazıyorum 5 kişi cevap veriyor.Cevap verenler chp.li mi hdp.li mi pkk sempatizanı mı ip.li mi iyi partili veya ateist mi? Belli değil hepsi aynı şekilde muhalif şekilde yazıp çiziyor. Adam belki pkk sempatizanı ama sırf akpartiye muhalif yorum yazıyor diye chp.lisi hdp.lisi vs destek oluyor.
    Ayrıca forum chp forumu mu? Sol forum mu? Sizin gibi düşünmeyen biri neden sizi rahatsız ediyor? Ülke gündeminde 50konunun 45i malum kesimin açtığı konu.
    Son olarak Binali Yıldırım'ın 200milyar dolar serveti olduğuna cidden inandınız mı
    Siyaset gündeminde para ile yazanlar var mı bilmiyorum ama eğer varsa açılan başlıklara konulara bakınca hangi zihniyetin para maaş aldığı gayet açık şekilde belli oluyor. Maaş alanlar konu açar her yere yorum yapar. Açılan konulara bakınca 10konunun 9u akparti muhalifleri tarafından açılıyor. Yorumlarda da aynı şekilde çoğu yorumda akpartiyi savunan yorum bile yok. Akparti muhalifleri kendi kendilerine yazıp oynuyorlar. Sanırım yorum kotalarını dolduruyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 21 Mayıs 2019; 23:4:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Hep vardım deyip yazmazdım demek. Yan hesaptı ana hesabım ceza aldı falan de bari.

    Bu forumda akplilerin nasıl organize olduğunu, yalanar, iftiralar attıklarını biliyoruz. Sen de o kadar durdun ve fanatik biçimde akpyi savunup muhalefete saldırmaya başladın öyle mi?

    (PROGRAM ERKEN BİTİRİLDİ)Ekrem İmamoğlu Canlı Yayını | Tarafsız Bölge | Ahmet Hakan Saat 22.00

    Bu eskisi yenisini sen daha iyi bilirsin.




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Hakaret etmiyor musun, kışkırtmıyor musun? Seni ne zaman görsem bunları yapıyorsun. Bunları yap sonra mağdur edebiyatı yap. Başka derdin?

    Görülen büyük fanatiksin ve içinde büyük bir nefret var. Bunları bırakmanı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

    Son yandaş bükücü Ekrem Başkan....
    Son Cloud bükücü Reyiz Binary (aka Binali Yıldırım) Thunderbolt ile vs. de kazanabilir mi?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Cidden failsiniz. Tekrar söylüyorum burası sizin tekeliniz değil. Kimse gelip sizin kişisel blogunuza yazmıyor. Sizin için ak parti haklı demek bile kışkırma sebebi. Şu konuda bile yazdığım gerçeklere hakaretle cevap veren insanlar var. Adam yorum yapıyor cevabını alınca ben dalga geçme amaçlı yazmıştım ihi ihi yazıyor bu kadar düzeysiz insanlar.
    Ülke gündeminde açılan konulara bakınca kimlerin saman altından su yürüttüğü belli oluyor.
    Görülen değil bende başka yazan pek yok zaten yada bana denk gelmiyor bazen gün boyu girmiyorum fenerbahçe sayfasına bakıp çıkıyorum. insanlar ülke gündemine yazamıyor çekirge sürüsü gibi saldırıyorsunuz çünkü. Aykırı görüşlere tahammülünüz yok ise girmeyin foruma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Sen cidden dalga geçiyorsun ya da yazdıklarının farkında bile olamayacak kadar fanatiksin. Yazdığın şeylere gerçekler deyip durman bir şeyi değiştirmiyor. Kimlerin forumda organize olduğunu gösterdim. Sen de benzer bir kanıt var mı?

    Sana yazılanlar senin yazdıklarına göre daha makul şeyler ama sen saldırı deyip duruyorsun. Neden? çünkü dediğim gibi ya aklınca eğleniyorsun ya da fanatiksin. Ha sen istediğin kadar kışkırtmaya çalış, hakaret edip dur ama değişen olmaz. Sen kendi kendine eğlenirsin sonrada cezanı alır gidersin. Akpli olmasaydın yazdıkların için çoktan ceza almıştın, yönetime dua et sen.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Blokla gitsin ne yoruyorsun kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Bunlara gereken cevapları vermek lazım yoksa meydanı iyice boş bulurlar. Yoksa ettikleri hakaretleri falan şikayet edip geçeriz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.