Trend yol dan alışveriş yapanlar yardım edin Çlçüler nasıl oluyor mesela mankenin boytunu M demişler numunenin boyutuna L demişler bu nasıl iş ? Boyum 1,88 kilom 75 sizce L ölçüsü mü almam lazım ?
Beyler kendi çapımca humanist olduğumu düşünürüdüm, her türlü varlığa saygı duyardım sadece insana değil yani insan hakları hayvan hakları tek hücreli hakları vs. derken yani bu sisteme saygım vardı ta ki bu depreme kadar
hiç üzülmüyorum hiç yardım yapasım gelmiyor... ki felaketin boyutu da büyük değilmiş zaten 200 kişi 1 aylık şehit sayımız. kaddafiye bile üzüldüm ama bdp lilere üzülmüyorum.. içimden geldi paylaşiyim dedim, yapacak bişey yok .
Beyler dayim amerikadaydi 2 yıl öncede orduya katılımşti şimdi tayini afganistana çıkmış .. biz dedik keşke incirliği isteseydin felan kendi ülkesine atanma olmuyormuş (not: Çifte vatandaş ) Afganistanda olduğu için endişenmiyorum karacı olduğu için fazla riskli operasyon yapmazlar hatta makarsını bile yapiyoruz ne istersin diye sorunca(şakadan tabi) bende DH ya sorayim dedim
Beyler nette gezinirken tekrar gördüm Japonları ve aklıma geldi Bu Japonların boyle disiplinli saygılı bilgili melek gibi bi insan olmalarının arkasında ki felsefe düşünce ne? demekki çok sağlam temelleri var hala bozulmadığına göre; bilen duyan var mı bunu? çok iyi araştırıp türkiyede kitaplarda özellikle milli eğitimin kitaplarının arasına serpiştirmek yaymak lazım. bu konu hakkında fikri olan var mı?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 4 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 6 ay Mesaj Sayısı: 279 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.274 İkinci El Bölümü Mesajları: 10 Konularının görüntülenme sayısı: 7.621 (Bu ay: 260) Toplam aldığı artı oy sayısı: 703 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic