F

Yüzbaşı
27 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
359698 Gün Cezalı
357575 gün 22 s. 8 dk. kaldı
Gönderileri
Kapışma başlasın.
Abi rahat olsana? Dersler kolay, hayat kolay, 7/24 arkadaşlarınlasın.

Endişelenmen gereken tek şey 5-6 kıytırık ders, ve dersi azıcık dinlesen çok rahat atlatırsın.

Başka sorumluluğun yok lan.

Germe beni.

Germe.
1. Mantı, kokoreç falan var. Onlar güzel.
2. Geri kalan her şey bok gibi.
Söz yazıp atana bedava şarkı besteliyorum.
Selam beyler. Mantar yedim dün, şimdi acayip baş ağrısı var. Nasıl tedavi edebilirim ağrıyan beynimi? Şöyle ellerimle uuv uıuvv yapsam insanları tedavi edebilir miyim ki?
-
Buyrun sorun.
A 1979 study by Feinberg and Floyd reported that, for the majority of subjects (around 70%), sleep cycles were up to 20 minutes longer or shorter than average. For the remaining 30% of subjects, the extremes were even greater.
CS gazı kimyasal silahtır. Savaşta kullanımı yasaktır.
Hakkında
Konum: İstanbul,Beşiktaş
Forum İmzası:
Bu hesap ile atılan mesajların hepsi kurgudur. Itibar edilmemesi gerekmektedir.
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Mesaj Sayısı: 277
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.095
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 54.701 (Bu ay: 337)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 363 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.