katip çelebi üniversitesinde harita mühendisiliği kazandım ama bölüm hakkında fikrim yok aile tavsiyesiyle yazdım. bazıları cok iyi diyo bazıları türkiye icin iyi değil diyo sizce okumalımıyım yoksa bi sene daha hazırlanmalı mıyım
ya bi film vardı çok kısa boylu bi adam vardı,rayların yanında bikaç kişiyle beraber bi karavanda yaşıyordu.tnt de bi kaç kere rast geldim ama hiç izleyemedim.
dün akşam vodaofne 845 adlı telefonu aldım.satan kişinin bana söylediği şeyler telefonda yok geri vermek istiyorum faturası felen kesildi.çok moralim bozuk 350 lirayı çöpe atmış gibi hissediyorum kendimi lütfen yardım edin.paramı geri alabilirmiyim
Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum,aslında en cok lg p503 e yakınım ama alrsam başka telefonda gözüm kalmasın istiyorum.LG p503 n kamerası 5 mp olsaymış düşünmezdim,ama hem pahalı hem 3 mp sizce 600 tl cokmu.Hepsi andoid 2.2.1 froyo kullanıyor.Başka tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 6 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 7 yıl Mesaj Sayısı: 69 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100 İkinci El Bölümü Mesajları: 5 Konularının görüntülenme sayısı: 7.795 (Bu ay: 44) Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Mobil Cihazlar