Teğmen
09 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 0)
Gönderileri
HERKESE SELAMLAR. KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR.

Elimde 5 yıl önce aldığım bir sistem var ve artık sıkıntı çıkarmaya başladı.
İşlemcim core 2 duo E6600 @3,6 GHZ'DE KULLANIYORUM
ANAKART ABİT AW9D-MAX
RAM 2X2 CORSAIR 1066MHZ
PSU SILVERSTONE 750W
ŞU ANKİ EKRAN KARTIM 3850

Malum artık ekran kartım miadını doldurdu.

MAX 500 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.

Aklımda 7850 Var Vatanda TEB BONUS'LA 510 TL'YE Geliyor ama işlemciyle aralarında husumet çıkarmı, ekran kartıyla işlemci boğaz boğaza boğuşur mu bilemedim.

Bilenlere akıl danışayım dedim




EDİT:: İMLA
dün yeni çıkan 2.3.7 versiyonunu yükledim. beğenmeyince tekrar orjinal roma dönmek istedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_51312331/tm.htm burada yazanları aynen uyguladım fakat olmadı.

sonra yine kdz prgramında " Read Phone information" kısmından yapmaya çalıştım.. bkz"http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14570674&postcount=21"

burada işlemler çalıştı fakat şimdi lg logosu geliyor ve o şekilde takılı kalıyor. alttaki tuşlar yanıp sönüyor.

arada birde tel kapanıp geri açılıyor ve aynı ekranda yine takılıp kalıyor...

2 gündür uğraşıyorum ve 1mm yol alamadım.. aramadığım yer kalmadı çözüm için.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. kafayı yemek üzereyim..


Sonunda halloldu arkadaşlar çok şükür.

yardımları için herkese çooooooook teşekkür ederim...

çözüm tam olarak buradahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275315
2.5m'a yakın puanı ve ilk 50 de general puanı var.

p.m. den bilgi alabilirsiniz
arkadaşlar ses kartını yüklüyorum fakat bi türlü eax ve diğer ayarları bulamıyorum.
sadece creative audia consol yüklü.. başka hiç bişey yok. bu yüzden subwoofer'ı bi türlü açamadım...
yardımlarınızı bekliyorum....
arkadaşlar bende ABİT AW9D-MAX var ve BIOS'taki RAID/AHCI ayarlarını bulamadım.
bi yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar makinamın kasasını değiştirdim. anakartı taktım. ekran kartını taktım. Herşey gayet normal çalışıyor. Yanlız görüntü yok. Başka bi ekran kartı takıp tekrar denedim. yine görüntü yok.
başka bi monitörede takıp denedim. yine görüntü yok. Sorun galiba anakartta. Anakartım ASUS A8N-SLI. Arkadaşlar bi yardım edin lütfen. Ne yapcam ben şimdi.
Asus AAM6000UG 64 bit driver'ını bulabilirmisiniz arkadaşlar. forumda aradım ama bulamadım. asus'un kendi sitesindede yok.. bi yardım ederseniz çok sevinirim...
arkadaşlar ramlerin üzerinde orjinal timingleri 2-3-3-8 2.6V yazıyo. biostan bakıyorum hızlarına 3-3-3-8 gözüküyo
2-3-3-8 yapınca makina kafayı yiyo.. şimdi napıcam. acaba ramler arızalı mı??
Arkadaşlar sistemim aşşağıda yazıyor.. bu sisteme silverstone 500w psu yeter mi?
yanlız ilerde 7600GT'yi 7900GT'tle değiştirmeyi düşünüyorum..
güçlü ve kaliteli PSU önerilerinizi beliyorum..
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum....
ELİMDEKİ RAMLARİ SATIP KİNGSTON HYEPRX ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. YANLIZ ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR
1GB TEK Mİ ALAYIM, YOKSA 2X512 Mİ ALAYIM... YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
Hakkında
Konum: Ankara
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Mesaj Sayısı: 194
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 338
İkinci El Bölümü Mesajları: 123
Konularının görüntülenme sayısı: 33.976 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.