Elimde 5 yıl önce aldığım bir sistem var ve artık sıkıntı çıkarmaya başladı. İşlemcim core 2 duo E6600 @3,6 GHZ'DE KULLANIYORUM ANAKART ABİT AW9D-MAX RAM 2X2 CORSAIR 1066MHZ PSU SILVERSTONE 750W ŞU ANKİ EKRAN KARTIM 3850
Malum artık ekran kartım miadını doldurdu.
MAX 500 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
Aklımda 7850 Var Vatanda TEB BONUS'LA 510 TL'YE Geliyor ama işlemciyle aralarında husumet çıkarmı, ekran kartıyla işlemci boğaz boğaza boğuşur mu bilemedim.
sonra yine kdz prgramında " Read Phone information" kısmından yapmaya çalıştım.. bkz"http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14570674&postcount=21"
burada işlemler çalıştı fakat şimdi lg logosu geliyor ve o şekilde takılı kalıyor. alttaki tuşlar yanıp sönüyor.
arada birde tel kapanıp geri açılıyor ve aynı ekranda yine takılıp kalıyor...
2 gündür uğraşıyorum ve 1mm yol alamadım.. aramadığım yer kalmadı çözüm için.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. kafayı yemek üzereyim..
Sonunda halloldu arkadaşlar çok şükür.
yardımları için herkese çooooooook teşekkür ederim...
arkadaşlar ses kartını yüklüyorum fakat bi türlü eax ve diğer ayarları bulamıyorum. sadece creative audia consol yüklü.. başka hiç bişey yok. bu yüzden subwoofer'ı bi türlü açamadım... yardımlarınızı bekliyorum....
Arkadaşlar makinamın kasasını değiştirdim. anakartı taktım. ekran kartını taktım. Herşey gayet normal çalışıyor. Yanlız görüntü yok. Başka bi ekran kartı takıp tekrar denedim. yine görüntü yok. başka bi monitörede takıp denedim. yine görüntü yok. Sorun galiba anakartta. Anakartım ASUS A8N-SLI. Arkadaşlar bi yardım edin lütfen. Ne yapcam ben şimdi.
Asus AAM6000UG 64 bit driver'ını bulabilirmisiniz arkadaşlar. forumda aradım ama bulamadım. asus'un kendi sitesindede yok.. bi yardım ederseniz çok sevinirim...
ELİMDEKİ RAMLARİ SATIP KİNGSTON HYEPRX ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. YANLIZ ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR 1GB TEK Mİ ALAYIM, YOKSA 2X512 Mİ ALAYIM... YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 16 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 11 ay Mesaj Sayısı: 194 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 338 İkinci El Bölümü Mesajları: 123 Konularının görüntülenme sayısı: 33.976 (Bu ay: 140) Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:İkinci El