Bildirim
Sıfır km Renault Sybmol 1.0 TCE almak istiyorum. Aracı Lpg olmadan satmadıkları için bu şekilde almaya mecburum ve Lpg li kullanmak istemediğim için Lpg kitini söktüreceğim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Sorularım şu şekilde,
1- Lpg kiti sökülüp aracı benzinliye çevirdikten sonra muayeneye gerekir mi yoksa bu şekilde kit olmadan da kullanmamda sıkıntı var mı?
2- Lpg kitini söktürüp aracı orijinal haline döndürdükten sonra motorda yapmam gereken birşey var mı? Yani aracın Lpg li kullanılması için orjinal parçalarından sökülen birşey var mı?
3- Bu araçlarda Landirenzo Lpg kiti kullanılıyormuş. Hangi kit kullanılıyor ve bu kiti satsam ne kadar eder?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
AMD FX 8350 + ASUS M5A97 R2.0 (O.C.) + SAPPHİRE 7870 O.C + GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1866MHz + ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER + SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda + OCZ ZS 80PLUS 750W + SİLVERSTONE ARGON AR01 + CORSAIR CARBIDE 200R MidT ATX |