Teknolojiye biraz uzak kaldım, evde spor yapmak istiyorum. Ancak koşu bandı bisiklet eliptik aletler vs evde bir süre sonra çok sıkıcı bir hale geliyor. Bisikletçi bir tanıdığım bir sistem önerdi.https://goo.gl/images/9F1M8c
örneğin bu sistemde alacağınız smart bir cihazla internete bağlanarak gerçek zamanla internette başkalarıyla yarış yapabiliyorsunuz, bu şekilde daha keyifli ve motive edici oluyor.
Bisiklet bana göre değil evde yapabilecek bisiklete alternatif benzer bir öneriniz var mı? PS ve Xboxta spor yapmaya yönelik benzer uygulamalar var mıdır? Biraz geride kaldığım için sizlerin tavsiyeleri araştırma sürecimi hızlandıracaktır.
Yillardir dalis icin yildiz almak istiyorum.Bunu da tatil ile birlestirme niyetindeyim. Internette biraz arasatirinca 1 haftalik egitim ile dunya genelinde gecerli ilk yildizi alabilecegim konusunda bilgiler edindim.
Bu konuda tecrubesi olan ve bana ulke tavsiye edebilecek olan var midir?
Bu arada tatil yapacagim ay temmuz sonu agustos basi gibi olacak.
Tasarımla ilgilenen arkadaşlara belki faydası olur. Catlak tshirt yarışması adı altında bir yarışma var. Komik, ilgi cekici tshirt tasarımları yapmanız gerekiyor. Buyuk odulde 5bin tl civarında. Umarım faydalı olur ilgilenen arkadaşlara.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 ay önce Son Mesaj Zamanı: 2 yıl Mesaj Sayısı: 42 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70 İkinci El Bölümü Mesajları: 2 Konularının görüntülenme sayısı: 2.619 (Bu ay: 50) Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic