Problemler dışında çoğu konuya hakimim. ortalama 22-25 civarı net geliyor. İlk 16-17 soru full çekmeme rağmen problem sorularına gelince 10 soru art arda boş bıraktığım bile oluyor. gerçekten moralimi bozuyor bu durum. verilenleri okurken soruya gelince ne yapacağımı unutuyorum ya da bilmiyorum. baştan başlıyorum okumaya bu sefer soruyu unutuyorum. yapabildiklerim de en az 5-6 dakikamı alıyor soru başı. içlerinde sadece yaş problemlerini sorunsuz çözüyorum.
siz problem sorularını çözerken nasıl yol izliyorsunuz?
Lina Arcana Fiery Soul of the Slayer itemini satacağım ama Steam Pazarda eşya sat butonu çalışmıyor. Steamdeki tüm oyunlarımı farklı sitelerden Key şeklinde aldım bu yüzden olabilir mi? Son 24 saatte 219 tane satmış $34.80 USD'dan. Steam wallete 10 dolar atsam hiç oyun almadan Steam Pazara erişebilir miyim ?
asus x550jk kullanyyorum. ço?u zaman prizde kullanyyorum pil durumu prizdeyken %99 a geliyor ve pile enerji aktarmaya devam ediyor bilgisayar. durumda; (%99 prizde, doluyor) yazyyor. çe?itli programlar yükledim hepsinde %99 charging yani doluyor diyor.
Normalde kime sorsam hepsinde %99 a gelince (%99 prizde, dolmuyor) yazyyor. Yani enerji direk anakarta gidiyor. Bende ise anakart enerjiyi pilden, pil de prizden alyyor gibi bi durum söz konusu. Bataryayy çykaryp kullanmak dy?ynda ne gibi bi tavsiye verirsiniz.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 7 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 4 hafta Mesaj Sayısı: 768 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.435 İkinci El Bölümü Mesajları: 40 Konularının görüntülenme sayısı: 126.479 (Bu ay: 1.147) Toplam aldığı artı oy sayısı: 449 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic