Gözümüzün önünde tiyatro oynanıyor, Avrupaya gitmeyelim,ceza vermeyelim deniliyor, Neden biz taraftarlar birlik olup temiz futbol adına yürüyüş yapmıyoruz,, Sessiz kaldıkça en büyük cezayı biz alacağız ve alıyoruz da,,
ben nokia 5800 almıştım 6 ay önce,hoparlör sorunu nedeniyle 3 kez servise yolladım, 3. yollayışımda telin değişmesi talebinde bulundum fakat beni arayıp iç ekranın kırık olduğunu bu nedenle garanti dışı olduğunu söylediler(100 tl ye yaparız dediler) halbuki telin ekranıyla ilgili sıkıntı yoktu,(teli dün teslim aldım açtım resmen ekrandaki renkler,yazılar birbirine girmiş vaziyetteydi)
bu konuyla ilgili tüketici hakem heyetine başvuracağım,fakat nasıl ispat edebilirim telin iç ekranının normal olduğunu.Elimde 3 adet servisten gelen belge ve fatura var sadece.
elinde dilekçe örneği olan varsa yollayabililr mi? saygılar,,,
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 11 sa. önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 1.449 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.478 İkinci El Bölümü Mesajları: 62 Konularının görüntülenme sayısı: 125.450 (Bu ay: 143) Toplam aldığı artı oy sayısı: 470 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyun