Selamlar arkadaşlar
PBT keycaps ararken bir ilana denk geldim ve kişiden ürün fotoğraflarını istedim. Kişi ısrarla PBT olduğunu iddia etse de aslında değil. Sizlerin de dikkat etmesi için PBT ve ABS olan ürünlerin resimlerini paylaşıyorum.
Dikkat ederseniz her iki ürün kodu da HKCPX ile başlamakta. Ürün kodunun devamında ise A veya P yazmaktadır.
ABS olanların A
PBT olanların ise P ile bittiğine dikkat edin.
PBT alıyorum diye ABS plastik almayın :)
Arkadaşlar selamlar
Bu ikili sizce uyumlu olur mu? Denon PMA720 KEF'leri besler mi? Maksimum 3 bin tl civarı önerebileceğiniz başka bir amfi var mıdır?
Teşekkürler
Arkadaşlar selamlar
Ürün bugün elime ulaştı.
Bir kaç resim ile incelemeye başlıyorum. Kullanım devam ettikçe içeriği dolduracağım.
------MALZEME KALİTESİ, KEYCAPS, SWITCH.....? ------
Malzeme kalitesi muazzam. Case'de kullanılan alüminyum malzeme hem dokusu hem kalitesi hem de ağırlığı ile ben buradayım diyor.
Keycapsler abs plastik. Oyuncu odaklı klavyeler aydınlatmayı ve renkleri daha iyi verebilmek adına ABS plastik kullanıyorlar. Ayrıca hafif olduğundan oyunlarda daha ergonomik oluyorlar.
Switchlere gelirsek ilk kez Gamma Zulu kullanıyorum. İlk yazma hissim de yüzüm gülümsedi. Gayet beğendim. Omron tarafından yapılan bu switchler için 45g güç uyguluyorsunuz. Bu switchden daha hafif topre 30g leri biliyorum fakat 30g yi kullananlar switchin feedbackini hiç beğenmediler. En ideal switchin 40-45g olduğu noktasında görüş birliği hakim. Daha ağır sevenler de yok değil. Örneğin Cherry green, Alps White gibi...
Klavyeyi yaklaşık 10 gündür günde 10-12 saat arası kullandım.
Kesinlikle ortamı rahatsız etmeyen bir sesi var. Yazması çok rahat. Keycapslerin boyutu ve aralarındaki boşluk çok iyi hesaplanmış. Malzeme kalitesi kesinlikle çok iyi. Çok sağlam hissettiriyor.
Yazılımı ile neler yapılabiliyor derseniz aşağıya firmanın hazırladığı bir görseli koydum. bundan çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz.
Kimlere tavsiye ederim?
Hem kod yazayım, hem yazım işlerimi yapayım hem de oyun oynayayım diyorsanız bu klavye tam olarak aradığınız şey !
SPECIFICATIONS
PRODUCT INFORMATION
SYSTEM REQUIREMENTS
WARRANTY INFORMATION
PACKAGE CONTENT
PHYSICAL SPECIFICATIONS
GAMMA ZULU SWITCHES MADE BY OMRON FOR Das Keyboard:
Arkadaşlar ürünün yurtdışı fiyatı 136,47 €
Gümrük ve kargo ile 200 € 'ye yaklaşıyor.
Boyner en uzun gece indirimi kapsamında 1192 TL'ye satıyor.
Kalitesi, konforu ve teknolojisi ile kesinlikle bu parayı hak edecek bir ürün.
İlgilenenler için çok güzel fırsat.
https://www.boyner.com.tr//hoka-one-one-sneaker-991017?searchKey=hoka%20
Kara cuma'da en fazla 119 TL'ye düşmüştü. Alınabilecek en iyi telefon tutuculardan biridir.
https://www.amazon.com.tr/dp/B01LY91ING/ref=gbdf_tit___468fd8cb?smid=A1UNQM1SR2CHM
Tek renk seçeneği mevcut ve böyle bir fiyat yok.
NOT: Bu ürün yurt dışından gönderilmektedir. Yurt dışından gönderilen ürünler 15 iş günü içerisinde teslim edilir. satıcı siparişleri iptal etmede çok eleştirilmiş, bazen 15 gün sonra sipariş iptal ettiği de olmuş. dikkat etmekte fayda var.
Amazon 'un BlackFriday İndirimiyle 6150 TL'den 5899'a düşmüştü.
Vatanbilgisayar da şu an 5899'dan satıyor. Son ayların en iyi fiyatı.
|
|
|