HERKESİN KAPIŞIP ALDIĞI GİBİ BENDE BİR ADET BU ÜRÜNDEN ALDIM. (FİYATI 305TL)
PİRANHA BUSİNESS TAB II 10.1 İNCELEME :
3 günlük kullanım sonucu tecrübelerim şöyle almak isteyenlere yardımcı olur umarım.
-şarjı internet, face twitter kullanımı ve bikaç basit oyun kullanımı ile wifi sürekli açıkda yaklaşık 6 saat gitti bence bu normal bir süre
-google playden indirip denediğim bazı ücretsiz yarış oyunlarında ( motor, araba yarışı gibi) sensörü yetersiz kaldığı için sağa sola dönüşlerde tepkisi geçti ve oyundan zevk alamadım ama benim gayem bu oyunlar değildi zaten. ancak oyunun akıcılığında bi sorun yok.
- ekranında koruyucu jelatin yokken dokunmatiği gayet kaliteli basmanıza gerek yok parmak ucuyla güzel bir hisse sahip.
-şarjı tamamen boşken yaklaşık 3 saatde doluyor.
-indrilen programlar kendi dahili hafızasına kaydeliliyor (16gb)
-müzik resim film atmak içinse 8gb micro sd alıp bilgisayarımdan doldurdum içinde sürekli takılı duruyor.
- ısınma konusunda arka tarafında küçük bi bölgede oluyor.
- alıcak olunlara büyük ekranı ve uygun fiyatıyla tavsiye ederim 3-4 katı fazla para vermek yerine bozulursa içinize fazla oturmaz üzülmezsiniz. ama ipad yada galaxyde sorun yaşarsanız durumunuz vahim olur.
- daha fazla aklıma gelen şeyler olursa yine yazarım şimdilik böyle.
Startv'de hangi yeni diziyi görmek istersiniz? Ankete Katılın.
Star da prison breakin büyük başarısı üzerine harekete geçildi ve yeni yayın dönemi için yeni iddialı yabancı dizileri türkçe dublajlı ekrana getirmeye hazırlanıyor.Lost,heroes,OZ,Fringe,greys anatomy gibi 10 farklı dizi arasında oyunuzu kullanın tvde yayınlansın.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 2 yıl Mesaj Sayısı: 1.384 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.848 İkinci El Bölümü Mesajları: 2 Konularının görüntülenme sayısı: 246.685 (Bu ay: 555) Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap