Arkadaşlar Merhaba İzmirde oturan araç meraklıları için akşam saatleri buluşmalar yapmayı düşünüyorum
Dh nn düzgün bir kesimyle tanışıp kaynaşmış oluruz.Kendim Hondacı olduğumdan özellikle Honda ekibi olmasını çok isterim.Ama mühim olan tanışmak çevre edinmek ve kaliteli zaman geçirmek.
Katılmak isteyen arkadaşlar İsim Araç bilgilerini yazsın.
Yer ve Zamanı katılımcıların isteği doğrultusunda belrleyebiliriz.Ben yer olarak inciraltı Engelliler parkı olarak düşünüyorum.
Arkadaslar merhaba SYM GTS 250i evo mu KYMCO Xciting 250i mi Yoksa 2008 Yamaha X-max250 mi
Sym ve Kymco bana çok büyük gibi göründü ama sanırım yakıtları daha düşük 2008 xmax inde biraz sorunları olduğunu duydum ama sonucta yamaha ve bagajı iki fullkapalı kaskı çok rahat alıyormuş.Sizce arasından hangisi en mantıklı
Pc mde son bir haftadır sanırım bir virüs var ve çok sinir bozucu
Her seferinde farklı ve sacma yazılı program çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Oyunlarda vs cıkmıyor sistem bostayken nette sayfa okumak için yada film vs izlemek için bıraktığımda çıkıyor.Her seferinde isim farklı olduğundan soruu bulamıyorum.sistem bostayken ortalama her 5-10 dk arasında çıkıyor ve sinir bozuyor bunu ornek amaçlı koyuyorum dediğim gibi her seferinde farklı hatalar ama sistem çalışmasında kesinlikle hiç bir sorun teşkil etmiyor
Antivirüs kullanmıyorum tavsiye ve tarama tavsiyesi yapmayın Oyun ve uygulamalarda crack lerde vs sorun çıkarıyor
Arkadaslar babamın kullandıgı 9800 yere düsmüs simdi acılmıyor batayayı cıkarıp sarja yada pc ye takınca pc goruyo pil yok diyo pilide takıyorum acma tusuna basınca ekranda black berry yazısı gelip gidiyo ve acılmıyor lütfen yardım edin
Arkadaslar merhaba bir arkadaşım yurtdısından S3 getirmiş cihaza kendi tellerinden imei kopyalatmıs sorgulayınca iki tane imei no çıkıo hat felan suan calışıyo
fakat cihazın arka kamerasında beyaz dengesi sorunu var cihazın paketini biz açtık
FW si 4.1.9 kernel sürüm 3.0.13 1211 V46 yazıo acaba update yapsak duzelirmi bagzı basit yazılım sorunları da var
cihaza hangi fw ve kernel ı yüklemeliyim yuklersek imei düşermi yada başka sorun cıkarmı ve kamerası duzelirmi lütfen yardım edin Dediğim gibi imei no klon klonlanan telefon bizde suan arama mesaj vs sorunu yok
Arkadaşlar elimde bir emektar var işte özellikleri
U8798R01 + Anakart
2 Gb Kingston DDR Ram
512 Mb Axle 6600 GT GDDR2
Maxtor 80 Gb + Seageate 80 Gb 2 tane hdd ve bu hdd ler çok yaşlı kim bilir kaç format gördü
Creative Sound Blaster 7.1 Eski bir ses kartı ve Ethernet kartı
400 W dandik bir psu Neostar
Sistemin stabil olmasını ve en azından basit bir Htpc pc donanımı kadar performans vermesini istiyorum zaten istediğim gibi olursa sadece nete girmek ve film izlemek için kullanıcam işin ilginç tarafı hdmi girişi yok fakat tv me 1080 p üzerinden bağlı gerçi kasıyor ama
Şimdi buna W7 mi kurayım Yoksa W8 mi Xp ile W7 aynı performansta ikiside full hd filmlerde takılmalı ama bagzen super calışıyor kesinlikle ısınmayla alakalı değil Cpu max 38 gpu max 45 derece yi gördüm sisteme sadece basit bi iki program ve htpc amaclı xbmc yi kurucam oneri ve yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaslar konu forumda ilk değil ama bende yaptıktan sonra konuyu açmak istedimOlay basit Tip231 Kondansator ve 3.5 jack kullanıyoruz ben bunları bozuk lan usb hub ın içine kurdum
buyrun ss ler
Bu resim forumdan alıntı arkadasların cok faydası oldu
12 V Adaptör
Bozuk Hub
Biraz Dağıldım
Önce kesiyorum
jack bağlandı
Lehim İşlemleri
Burada Usb Çıkışlarına Led bağlıycam bu sayede istediğimde sökebilicem
Ve Sonnn
Sıra Edifier S330 D nin Speaker laına Led döşemeye
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 2 yıl Mesaj Sayısı: 770 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.028 İkinci El Bölümü Mesajları: 27 Konularının görüntülenme sayısı: 51.156 (Bu ay: 275) Toplam aldığı artı oy sayısı: 318 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware