Arkadaşlar 70.000-75.000 bin bandında, 2011-2013 arası otomatik benzinli araç tavsiyelerinizi alabilir miyim.Mevcut araç 2006 golf fsı var otomatik. Tesekkurler
Arkadaşlar çinden kıngcam marka ıp kamera aldım kurulumu yaptım.pc içinden çıkan cd ile program kurup aynı ağa bağlı pcden izleyebiliyorum.Fakat telefondan nasıl izlerim? Bir turlu telefondan 3g/aynı wifi agından bağlı olsamda izleyemıyorum.yardımcı olabılırmısınız?ios işletim sistemli tel kullanıyorum
arkadaşlar 2006 model 1,6 fsı golf 5 var Triger zincir ve şansuman yağı degısmemıs daha once ne kadar sure ıle degısır degısmesı geldıgını nasıl anlarım ?? yardımlarınız rica olunur.
Arkadaşlar windows 10 pro 64 bit kurdum bilgisayar açılıyor yalnız 5 dk sonra ekranda yesıl kırmızı ekran cıkıyor ve pc donuyor sorun ne olabılır acbaa ?
Arkadaslar İphone var İtunes şarkı atmak istiyorum bilgisyarama baglıyorum Backing Up yapıyor sonra Add files yazıyor ve bu ısımlı dosyayı atarken donuyor Processing : 20100905 23012.m4a lütfen basına gelen varsa yardım etsın
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 4 hafta önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 324 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 659 İkinci El Bölümü Mesajları: 4 Konularının görüntülenme sayısı: 4.100 (Bu ay: 749) Toplam aldığı artı oy sayısı: 533 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic