Arkadaşlar 500 tl ye kadar WP telefon almak istiyorum. Şimdiye kadar hiç WP kullanmadım.Nedir ne değildir pek bilmiyorum.O yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar...
Arkadaşlar selamlar. Bugün yeni anakartımı kurmak için harddsiki taktım.Fakat hdd görünmedi. Yanlız pc yi başlattığımda hdd nin güç kablosunu çıkarıyorum takıyorum çalışmaya başlıyor ve görünüyor.Sonra kapatınca yine ayn işlemi yapmam gerekiyor açmam için. Sizce sorun harddisktemi yoksa anakarttamı?En son bıraktığımda hdd de böyle bir sorun yoktu.
Arkadaslar yaklaşık 2 ay önce felan bir sıfır 3gs 16 gb iphone aldım ve kaydettirdim.ama nasıl olduysa telefonumun imeisi klonlanmis.bunu yapanlarda Allah'indan bulsun İNsallah. Neyse şimdi ben bu telefonu satmak istesem ne kadar eder.cihaz halen sıfır ayarında full kutulu.dersenizki bisey etmez itouch olarak kullanicam.konuyu telefondan acıyorum imla hataları varsa özür dilerim. Saygılar...
ARKADAŞLAR SELAMLAR.HEPSİBURADA.COM DAN BİR SAMSUNG İ7500 ANDROİD TELEFON ALDIM.FAKAT TELEFON KİLİTLİ.CİHAZDA TÜRKCELL ROMU YÜKLÜ FAKAT TÜRKCELL BİLE ÇALIŞMIYOR.BEN BU CİHAZI NASIL UNLOCK EDİCEM.YADA BAŞKA NE YAPABİLİRİM.TEŞEKKÜRLER.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 gün önce Son Mesaj Zamanı: 2 ay Mesaj Sayısı: 160 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 650 İkinci El Bölümü Mesajları: 541 Konularının görüntülenme sayısı: 82.328 (Bu ay: 352) Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:İkinci El