2 aydır internetim 4 mbitten yukarı cıkmıyor. 5-6 defa arızaya verdim. Hepsinde santaralden kontrol yapıldığını ve sinyalda bir problem olmadığını söylediler. Ankastre kutu ve evin iç hattında sorun olabileceğini bunun içinde ancak ücretli ekibi yollacayabileceklerini söylüyorlar. 2 ay önce aynı ankastre kutudan komşuma internet bağlarken benim interneti bozdular. 2 hafta sonra yapmaya geldiler. Ondan beridir hızım yükselmiyor. Tüketici haklarına, btk ya yazdım ama bir sonuç cıkacağını düşünmüyorum. Napmam lazım.
Yazıcılar hakkında cok bilgim yok. Ama okuduğum diğer konulara göre inkjet olanların kartuş dolumu sıkıntı olabiliyormuş. Bende depolu almayı düşünüyorum. Depolu olanlarda dolum sıkıntısı olur mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Öncelikler başlık uzun oldu kusura bakmayın. Daha net nasıl ifade edebilirim aklıma gelmedi.
Şimdi sorunum şu; Geçenlerde üst üste steame encarddan para yükledim. Bunun sonucunda ; "Son zamanlarda doğrulanmamış bir kredi kartı kullanarak Steam Cüzdan bakiyenizde artış olmuştur. Yeni bakiyeniz onaylanana kadar Topluluk Pazarı'nı kullanamayacaksınız". Neyse kartı onaylamak için 2 tane küçük çekim yaptı. Ama bu çekimler hala dönmedi. Ne zaman dönecek? Veya müşteri hizmetlerini mi aramam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 5 sa. önce Son Mesaj Zamanı: geçen hafta Mesaj Sayısı: 1.833 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.669 İkinci El Bölümü Mesajları: 11 Konularının görüntülenme sayısı: 116.106 (Bu ay: 1.441) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.442 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic