iyi günler herkese, elimde bi tane ledger cüzdan ve recovery phrase var, bu ledger cüzdan sıfırlanmış vaziyette ve içersinde ne olduğunu bilmiyorum, bitcoin yok, etherium da yok, sanırım altcoin var, şimdi bu cüzdanın içersinde ne olduğunu nasıl görebilirim?
selamlar, 26 yaşındayım hep aklımdaydı yazılım öğrenmek gerek maddi gerek özel sebeplerden hep ertelendi, şimdi öğrenmek istiyorum, Ankara da gidip te tavsiye edeceğiniz kurs var mı?
boşta dip gaz yapınca egzozdan siyah duman geliyor, egzoz muayenesinde fark ettim, sebep ne olabilir? araba 1.5 atmosferik almera, benzinde denedim gazda denemedim.
bi tane gravür var elimde, bozuldu ve baskasına ait, bunu tamir etmem lazım, elinizde varsa yollayabilirsiniz yada nereden bulurum yardımcı olursanız sevinirim.
selamlar herkese, sanırım üst kapak contası yandı ve kompresyonu radyatöre veriyor radyatör hortumu sisiyor, radyatör patladı değiştik yine devam ediyor şişme, varsa güvendiğiniz ankara içinde adres telefon verebilecek var mı?
edit:araç Almera 2001 qg15de 1.5 motor.
|
geçenlerde sağ göğsümün 10 cm üzerinde böyle Bi leke fark ettim nedir bu neden olur?
|
|
|