Bu sabah işe giderken kanatlı kedi gördüm sarı renkteydi
ilkbaş arkadaş uyardı bak kedinin sırtında bişey var diye alttaki linkteki kedideki kadar büyük olmasada 3parmak genişliğinde ve boyunda sırtının alt kısmında kanat vardı ilginç resimde çektim ama çatıda olduğu için belli olmuyor. pc yede atamıyorum data kablosu kayıp telefon lg chocolate hafıza kartı yok telefonun birde bluetooth bozuk kontör de yok mms ile göndermeye
Kedinin kamera ile çekilen görüntülerini izleyen Ertan, olayın bir anomali olduğunu belirterek, "Embriyonik dönemde tek yumurta hücresinin gelişmemesi, ikizlerden biri gelişirken diğerinin atrafiye uğraması sonucunda erimesi ve kalıntılarının bu hayvan üzerinde kalması sonucu oluşmuş bir olay.
başvuru yapmak için ilgili link e tıklayıp T.C Kimlik no mu , adımı, soyadımı yazdım
ve karşıma şu yazı çıktı
"Girdiğiniz T.C. Kimlik Numarasına sahip aday öğrencinin "ÖSYS Yeni Kayıt" programına başvuru hakkı bulunmamaktadır. T.C. Kimlik Numarasını yanlış girdiğinizi düşünüyorsanız geriye dönerek tekrar deneyiniz!"
T.C. Kimlik numarası doğru acaba ben bi işlemimi atladım
mesela bu ÖSYM yeni kayıt başvurusunu yapmak için ilkbaş bankaya paramı yatırmam gerekiyor.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
( bu konu ile ilgili bi arkadaşın aynı soruyu sorduğu bi link daha buldum pek bilgi yoktu )
divxforeverdan indirdiğim altyazıları aynı cd ye atıp yazıyorum fakat alt yazı gözükmüyor
cd nin içine 2 çeşit altyazı attım
03-bandof.avi 03-bandof.srt 03-bandof.sub
altyazıyı nedense görmüyor..
altyazıyı dönüştürmek için Subtitle Workshop programını kullanıyorum ve farklı kaydet dediğimde önüme birsürü altyazı çeşidi çıkıyor. bu player ın açması için hangi altyazı tipini seçmem lazım altta tablonun bi kısmının resmini koydum
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: dün Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 2.475 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.415 İkinci El Bölümü Mesajları: 97 Konularının görüntülenme sayısı: 67.109 (Bu ay: 264) Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware