arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yakın zamanda kendim topladığım parçalar için montaj kurulumu yapacak arkadaşlar arıyorum.bilgisayar ve montaj konusunda son derece bilgili ve montajın hakkını verecek arkadaşlara ihtiyacım var.evime gelen arkadaş çayımı içer,oturduğum çevrede en yakın yerlerden birinde yemekte ısmarlarım.ama gerçekten biliyorum,sana yardımcı olabilirim diyen arkadaşlar benimle iletişime geçerlerse sevinirim.sistem cf lı bir sistem olacak.ayrıyetten ekran kartı ile işlemciye oc da yapılacak.evim öveçler 2.cadde de.
arkadaşlar yeni bir sistem topladım ama psu konusunda kararsız kaldım o yüzden de sizden yardımlarınızı beklemekteyim.iki psu arasında kaldım.daha şimdiden seasonic dediğinizi duyar gibiyimsistemde 1gb lık 6950 den 2 tane alınıp cf yapılacaktır.kartta büyük ihtimal gigabyte ın 1 gb lık 3 fanlı 6950 lilerinden yada sapphire in cift fanlı 6950 sinden olacaktır inşallah.sistemin tamamını yazayım siz bana daha kolay yardımcı olursunuz eminim ki.bu arada unutmadan işlemciyi oc yapacağım,ekran kartı nı oc yapmakla uğraşmayacağım.
psu olarak şuan kullandığım fsp 600 watt epsilon var ama büyük ihtimal onuda satışa çıkartıcam forumda.almayı düşündüğüm psu lar
cf 6950 için normal seasonic 850watt 80+ bronze yetermı forumda 250 liraya satılıyor 5 gunluk.yoksa gold versiyonu daha mı iyi olur yani arada 190 lira gibi fark var teknobiyotıkte bonus karta özel taksit secenegi var suan 445 i 12 ye bölüyor ayda 37 olarak öedemeler.gold versiyonu için
bu normal bronze versıyonu:http://forum.donanimhaber.com/m_54430432/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54476324
arkadaşlar hazır bayram.vatan elvette ki bayram indirimi yapacaktır.bayramın 2. veya 3.günü sistem almayı düşünüyorum.
parçalar sadece cpu,ram,anakart,soğutucu,kasa olacak.
ses kartı(xtreme fatality gamer),ekran kartı(gtx 470)hdd parçalarım var.o yüzden bana toplam 5 parçadan oluşan maksimun 900 liraya sistem önermenizi rica ediyorum.
arkadaşlar şimdiki anakartım msi k9n ultra 2f bozuldu ve de dd2 anakart olduğu için mecburen bütün sistemi değiştirmek zorunda kalıcam.şimdi elimde zotac gtx 470 e.kartı,aopen h600-b12 kasam ve de 320 gb lık sata hdd im mevcut. o yüzden sadece yukarıdaki gibi 4 tane parça alıcam.
?:
-ileride gtx470 yanına bir tane daha gtx470 alıp sli yapmayı düşünüyorum.sizce de mantıklımıdır
-anakart nasıl bir anakarttır sli desteği mevcutmudur
-şuan kullandığım fsp epsilon 600 watt 80+ psu ileride düşündüğüm sli sisteme yeter mi?yetmez ise kaç wattlık ve fiyatı makul hangi psuyu tercih etmeliyim(850 wattlık psu işimi görürmü)
-işlemciye oc yapmak istiyorum bu soğutucuyu çok övdüler forumda.almakla iyi yapmış olurmuyum ve de 7/24 kaç ghz de kullanırım
-tanıdığım bir bilgisayarcı var parçaları çokta fark etmese de daha da ucuza alma şansım var
-8 gb ramin geil marka olanını bir yerde 110 liraya buldum.ilerki zamanlarda hazır fiyatı makulken bir 8 gb daha takıp 16 gb ram yapmak görgüsüzlük mü olur yoksa hazır 2 slot daha boşken o slotlarıda doldurmak mantıklı olur mu
-kesin şimdi birde kasa da önereceksiniz o yüzden aklımdakini de söyleyeyim şimdiden.forumda çok şahane kasa modifiye eden arkadaşlara şahit oldum acaba kasa almayıp elimdeki kasayı(aopen h600-b12)o arkadaşlardan birine verip hem güzel soğutmalı hemde şık görünüşü olan kasa haline mi getirsem güzel bir düşünce olur
arkadaşlar arkadaşım şuan abd da çalışmakta ve 2 hafta sonra gelecek ve de hazır dönmeden bende bu fırsatı kullanayım dedim.sistemi mi buradan toplayacağım.sadece kasa nın kendisini getirtmeye karar verdim.biraz araştırma yaptım nette.forumda çoğu kişi haf-x i baya bir övmekte yalnız ben alternatif bir marka daha düşündüm NZXT nin phantom modeli.ikisi arasında kararsız kaldım.tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :)
arkadaşlar benim yaklaşık 5 yıldır kullandığım fsp epsilon 600 wattlık güç kaynağım durup dururken bozuldu.acaba ankara da tamir ettirebiliceğim güvendiğiniz işini düzgün yapan bir yer varmı bildiğiniz.sıfır almaya kalksam 160-200 lira arası o kadar bütçeyi hemen bulamıyabilirim.en azından tamir parasıyla kurtarmak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
arkadaşlar monitör ve ekran kartı hariç hdd,kasa,anakart,cpu,psu,ram den oluşan toplamda 1100 lirayı geçmeyecek amd sistem önermenizi rica edeceğim sizden.ekran kartım zotac gxt470 monitörüm asus 22"lcd monitör.kendim bir sistem yapamaya calıştım ama ne kadar doğru oldu bilmiyorum ayrıyetten kafamda kasa ve psu ile ilgili soru işaretleri var o konuda da beni aydınlatırsanız çok sevinirim.benim uğraştığım sistem aşağıda.birde siz bana sistem tavsiyesinde bulunursanız çok makbule geçer.
kararsız kaldığım kasa ve psu konusu.şimdi ilandaki kasa ve psu yu toplam 320 liraya mı almak yoksa yukarıdaki iki kasadan birini almak mı.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
birde bu var arkadaşlar forumda çok övdüler.bunu da ekstra olarak alabilrim tavsiye ederseniz eğer
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 gün önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 1.141 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.570 İkinci El Bölümü Mesajları: 275 Konularının görüntülenme sayısı: 37.230 (Bu ay: 262) Toplam aldığı artı oy sayısı: 383 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic