MALUM SITEYE ILANI KOYDUM SUV ALACAĞIM IÇIN SATIYORUM ARAÇ 2018 2019 ARAÇLARDAN TEMIZ FORUMDAN BIRINE NASIP OLURSA MUTLU OLURUM BMW 320I ED 83BIN KM LASTIKLER SIFIRA YAKIN Fiyat 220 bin TL
Arkadaşlar normalde takas kısmı evet olan arabalara önyargıyla yaklaşırdım acaba mi diye ama piyasada yaprak kimildamazken (benim aracım satılık alacak olanlar arabalarını satamadiklari için noktayı koyamiyoruz) acaba forum içi takas mi yapsak
Arkadaşlar orijinal ses sistemini yetersiz gördüm fakat bilgisiz olduğum için harekete geçemiyorum.tam olarak istediğim şahinciler gibi bass falan değil bagaja konan zamazingodanda istemiyorum kaliteli ses istiyorum bana direk şunu şunu al takdır diyin alayım takdırayım o derece oldum araya araya yanş takım olarak amfisi şu kompenenti şu diye yazarsanz sevinirim
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 5 gün önce Son Mesaj Zamanı: 7 ay Mesaj Sayısı: 536 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 546 İkinci El Bölümü Mesajları: 2 Konularının görüntülenme sayısı: 5.349 (Bu ay: 242) Toplam aldığı artı oy sayısı: 120 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Motorlu Araçlar Dünyası