Arkadaşlar Fenerbahçe ve Galatasaray için tahminde bulunmuştum.Kendi takımım içinde tahminde bulunuyorum.Bizim takım bence Şampiyon olamaz en iyi ihtimal 2.olur.Çünkü bana göre şampiyonluk içerdeki Antalya,sivas ve erzurum maçlarında kaybedildi.O maçalar kazanılsa başka şeyler konuşuyor olurduk.Gelelim tahminime: Fenerbahçe 1 Kayserispor(D) 3 Konyaspor 3 Göztepe 3 Rizespor (D) 3 Başakşehir 1 Sivasspor (D) 3 Ankaragücü 3 Galatasaray (D) 0 Alanyaspor 3 Trabzobspor (D) 3 Kasımpaşa 3 29 puan eder.Bu da toplam 68 puan demek.Tahminime göre bu puanla Beşiktaş 3.olarak bitirir.
Dün Fenerbahçe ligi kaç puanla bitirir ve kaçıncı bitirir diye konu açmıştım.Bugün Galatasaraylı arkadaşlardan ricası üzerine tahminimi yapıyorum.Bu arada Beşiktaşlıyım.Tahminlerinizi bekliyorum. Akhisarspor 3 Erzurumspor(D)1 Antalyaspor 3 Bursaspor(D)3 Malatyaspor 3 Fenerbahçe(D)0 Kayserispor 3 Konyaspor(D) 1 Beşiktaş 3 Rizespor(D)1 Başakşehir 3 Sivasspor (D) 3 27 puan ediyor.69 puanla bence 2.olarak bitirir.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 769 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.008 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 142) Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.538 (Bu hafta: 8) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic