Yeni aldığım bilgisayara Solidworks 2017 ve 2018 kurdum. Her ikisinde de ürün ağacı ve unsurlar,çizim,hesapla kısımları gelmiyor. Mouse ile üzerinden geçtiğimde geliyor, bir süre sonra tekrar gidiyor.
Windows 7 kurdugumdan beri şampiyon seçtikten sonra geliyor hata bi kere yeniden dene dedikten sonra düzeliyor. güvenlik duvarına ve internet explorer dan yapılanları denedim bişey farketmedi
merhaba arkadaşlar. SoR ve RaF için şartlar nelerdir acaba? forumda biraz baktım ülke olarak türkiye olmayacak. account 4 martdan önce inaktif olmuş olcak gibi şeyler var. pek anlamadım. daveti atan kişi ve alan kişidemi avrupadan olmalı yoksa sadece atanmı sadece alan mı vs.vs
merhaba arkadaşlar benim sorunum sd kartımdaki dosyaları bilgisayarımda göremiyorum sadece belli bir kısmı gözüküyor. telefonda hepsini görebiliyorum. ama pc de olmuyor telefonda hiçbir rom yüklüde değil. yardımlarınızı bekliyorum :(
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 9 ay önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 73 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 112 İkinci El Bölümü Mesajları: 15 Konularının görüntülenme sayısı: 3.716 (Bu ay: 69) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyun