Surekli asagida ki hatalar yuzunden mavi ekran yiyip duruyorum.Bugun ayni sebepten 4 kez daha yedim onlari kaydetmedim.Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
Bilgisayar kendiliginden mavi ekran veriyor cidden sinir bozucu olmaya basladi.Verdikten sonra hatayi goster diyince cikanlar C:\Windows\minidump\090613-26875-01.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-125015-0.sysdata.xml C:\Windows\MEMORY.DMP
konu başlığında belirttiğim 2 telefondan birini almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.eksileriyle artılarıyla açıklayıp belirtirmisiniz lütfen.Saat 6 ya kadar karar vermek zorundayım,teşekkürler...
Kaydolduktan Sonra Gelen Maille Gelmiyormuydu Eşya Kilit Şifresi Mail Geldi Ama İçinde Yazmıyor Değişti mi Yakın Zamanda Üyelik Alan Biri Söleyebilirmi Teşekkürler...
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 5 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 7 yıl Mesaj Sayısı: 312 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 609 İkinci El Bölümü Mesajları: 2 Konularının görüntülenme sayısı: 80.794 (Bu ay: 847) Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Free to Play - MMO