Late 2011 13 inch Macbook Pro da kullandığım ssd bozuldu, bu yüzden yeni bir ssd için araştırma yaptım da çok karışık geldi. Mac için uyumlu ve fiyat performans ssd önerebilir misiniz ?
priz olmadigi icin, grup prizle ikisi ayni anda calisir mi ? bole bi ihtimal varsa, nasil kablolu grup priz kullanilmali? ust uste kullanan arkadaslar da eminim tek prizden falan kullaniyodur, her yerde iki priz bulmak biraz zor galiba.
2 yıldır evliyim. başından beri evde halı/elbise tüyü eksik olmadı. elektrikli süpürge ile sildikten çok kısa sonra yine tüy oluyor silinen yerler. halıları 4 -5 kez yıkamaya verdik ancak sonuç değişmedi. bazen o kadar oluyor ki hapşırtıyor. 4 aylık bebeğimiz var, astım olmasın diye araştırma yaparken, kullanılan süpürgenin sebep olacağını okudum. kullandığımız alet BOSCH Bgc1Ub130 modeli... sorunum süpürge kaynaklı mıdır ?
2 yıldır evliyim. başından beri evde halı/elbise tüyü eksik olmadı. elektrikli süpürge ile sildikten çok kısa sonra yine tüy oluyor silinen yerler. halıları 4 -5 kez yıkamaya verdik ancak sonuç değişmedi. bazen o kadar oluyor ki hapşırtıyor. 4 aylık bebeğimiz var, astım olmasın diye araştırma yaparken, kullanılan süpürgenin sebep olacağını okudum. kullandığımız alet BOSCH Bgc1Ub130 modeli... sorunum süpürge kaynaklı mıdır ? eğer oyleyse ne önerirsiniz ?
cihazı, nas cihazından wifi ile yüksek birrateli Remux filmler izlemek için ve Torrent için kullanılacak.
media playeri kablo ile bağlama gibi bir durum olmadığından wifi ile bağlanmak durumundayım. bu yüzden şuan kullandığım tplink w9970 modemin yetmediğine kanaat getirdim. araştırmalarım sonucu ; Asus 68u ve tplink c9 1900 modellerine bakıyorum. bir ev kullanıcısı acısından oldukça pahalı cihazlar. garantisi devam eden ikinci ellerini de buldum.
bu cıhzları ıkıncı el almak mantıklı mıdır ? bunlardan ya da başka bir ac destekli onerısı istiyorum.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 13 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 2.307 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.834 İkinci El Bölümü Mesajları: 29 Konularının görüntülenme sayısı: 195.235 (Bu ay: 2.140) Toplam aldığı artı oy sayısı: 181 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Mobil Cihazlar