öncelikle standart bir bilgisayar kullanıcısıyım ve vakit buldukça elektronik müzikle ugrasıyorum..yakın zamanda monitor hoparlör almayı düşünüyorum..
m-audio'nun 2 modeli bu tarz bir ürün ararken sıkca karşıma cıktı..AV-40 StudioPhile ve BX5 D2
gerek burda gerek başka kaynaklarda kullanan veya almak isteyenler ceşitli yorumlar yazmıs..
basta dediğim gibi benim gibi standart bir kullanıcı için sizce hangisi daha uygun olur onu ögrenmek istiyorum..fiyat olarakta aralarında nerdeyse 300 tl'lik bir fark var...
ve ayrıca kesin kararımı verdikten sonrada hoparlörlerle birliktekullanmak için Audiotrak Prodigy HD2 ADVANCE DE ses kartını almayı düşünüyorum..bu kartıda yorumlarsanız sevinirim..
bu standı almak istiyorum..tam ismi "pega 3in1 simple stand" ben birkaç tane site buldum ama tr'ye gönderim yapıyorlarmı bilmiyorum..yurtdısından alabililecegim bildiğiniz güvenilir bir site varmı ??
Merhabalar..Dede yadigarı bir Canon F-1 elime geçti..Body hariç 3 lensi ve flaş mevcut ama fotoğrar makineleri ve lensler hakkında bilgi sahibi değilim..bu makine ve lensler hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa kullanım,bakım,değer vs. gibi konularda bilgi sahibi olmak istiyorum..şimdiden teşekkürler..
uzun gitgellerden sonra zarzor bir sistem toparlayabildim..hafta başında teknobiyotikten vericem siparişi inşallah..indirim nedeniyle anakart ve ekran kartı msi olucak..son yorum ve fikirlerinizi almak istiyorum..
MSI P67A-GD55 (B3 Revizyon) veya MSI P67A-GD65 (B3 Revizyon) INTEL Core i5-2500K LGA 1155 Geil Plus 4GB DDR3 1600MHz CL9 MSI ATI HD6950 Twin FrozR II OC 2GB veya MSI GTX560 Ti Twin FrozR II OC 1GB SAMSUNG 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD502HJ) Cooler Master HAF RC-912 Plus Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 620W Thermalright Cogage True Spirit Intel İşlemci Soğutucusu (LGA1155 Uyumlu)
özellikle ekran kartılarındaki fiyat farkı değermi bi onu soriym,bide anakartlar arasındaki farkı..
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 5 ay önce Son Mesaj Zamanı: geçen yıl Mesaj Sayısı: 327 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 451 İkinci El Bölümü Mesajları: 61 Konularının görüntülenme sayısı: 14.154 (Bu ay: 121) Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyun