Bildirim
Peki midye dolma sevmeyen var mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Alisverislerimde bagli kaldigim soz., "Sana yapilmasini istemedigin seyi, sende baskalarina yapma !" Referanslarim: Toplam: 17.570 TL lik alisveris hacmi... cavador ALDIM || donyali61 ALDIM || maknc ALDIM || rommy6719 ALDIM || ramazandeveli ALDIM || grey_mania ALDIM || Tari_34 || chinaski ALDIM || esnaf elektronik ALDIM || bozbirik SATTIM/ALDIM || rude. SATTIM || KivancK. SATTIM || bboyseco SATTIM || predators_02 SATTIM || killforyou09 ALDIM || ruffles05 SATTIM || darkk34 SATTIM || sarper26 ALDIM || oktay3196 ALDIM || aferit ALDIM || populovus SATTIM || ramazandeveli SATTIM/ALDIM || Umut Aşkın ALDIM || Teacher ALDIM || sayims ALDIM || ramazandeveli ALDIM || floast ALDIM || murat8361 ALDIM || xewy SATTIM || Core2han SATTIM || sewger SATTIM || abdyaman SATTIM || emre72 ALDIM || savas82 ALDIM || enigmac ALDIM || Vamferden ALDIM || OssiiE ALDIM || 34hayrettin ALDIM || emfore SATTIM || hiickimse SATTIM || m_eminhelvaci ALDIM || bred78 ALDIM || mattblack ALDIM || b.unal ALDIM || mertstar15 ALDIM || bred78 ALDIM || Jason_Statham ALDIM || NightmarE_6 ALDIM || lordpozzo ALDIM || kametuze ALDIM || |
![]() HTC Sensation XE Xbox 250GB | Xecuter 2.6 Ford Tourneo Connect GLX 2008 iPhone 4s 8GB 7.1.1 | RedSnow JailBreak b5 Ataturk Universitesi | Ingiliz dili ve Edebiyati Lenovo Y580 | i7 3610qm, 8gb, 750gb + 32gb ssd, 2gb gtx660m |