Iphone'da son 24 saat ve son 10 gün olmak üzere hangi uygulamayı kaç dk kullanıldığına dair PİL BİLGİSİ mevcut. Ancak ne yaptıysam o istatistikleri sıfırlayamadım. Yardım edecek veya konu sahibi hakkında bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
2010 Opel corsa baktım, sanayiden bir usta yağ çubuğunu çıkarttı motor üflüyor dedi vazgeçtim. Servis'deki usta; üstten çift egzantrikli motor bu, üfler dedi. Kafam karıştı.
Normal bir ev kullanıcısı için bir notebook almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum! CASPER'ın i5 SB ve GT540 sistemleri 1250-1300 arasında. CASPER Konusunda ne düşünüyorsunuz?
1.5 Sene sonra 59XX serisi bir ekran kartı almayı planlıyorum. Bu meyanda aşağıda 6 çekirdekli bir sistem kurdum. Upgrade sırasında sadece ekran kartını değiştireceğim ve o/c yapmayacağım. 59XX serisi bir ekran kartı ile bu sistem max. ne kadar güç çeker. 460W HIGH POWER PSU yeter mi? (Yeterse onu alacağım. Arada 81 TL fark var!)
Limitim 1200 TL.. Daha üstüne çıkmak istemiyorum!. (Gerçi 1245 oldu ama!)
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 2 yıl Mesaj Sayısı: 2.699 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.815 İkinci El Bölümü Mesajları: 54 Konularının görüntülenme sayısı: 10.724 (Bu ay: 342) Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware