Bilgisayarımı yaklaşık 3 yıl önce iyi fiyata almıştım. Şimdi de aslında çok kötü olduğunu düşünmüyorum çünkü çok fazla oyun oynamıyorum. Dota2 ve Bf4 oynuyorum arada. Hp server distiribütör firmasında çalıştığımdan dolayı parçaları çok ucuza alabiliyorum. Ancak client configrasyonu için danışacak kimsemde yok. Sonuç olarak sıfırdan bir pc yerine şuan bulunan pcmi kurtarmak istiyorum. 480gb lık ssd kart almakla başladım 300 liraya. Bence işlemci bir 2-3 sene daha gider gibi geliyor. O yüzden ekran kartı mı değişsem orta segment ne önerirsiniz. Ayrıca 4 adet ram slotu var 2x4gb var yanıda 8 koysam sağlıklı olurmu yoksa 4x4 mü yapayım kafamda deli sorular. Sizler bu işin canvarlarınız valla.
Arkadaşlar bilgisayardan beklentilerim şunlar. BF3 gibi CoD gibi oyunları ultra özelliklerde takılmadan oynayabilmek. AutoCAD gibi çizim programlarında orta seviyede performansa almak Beni 3-4 sene idare etmesi. 2200 tl yi pek aşmaması. Seçeneklerimde aşağıdakiler oldu. Daha çok ilk 3ü için kararsızım. Diğerlerini ise araştırırken gördüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
SonyEricsson k750 i cep telefonum var ve telefon ehberimi yeni aldığım e71 telefonuma kopylamak istiyorum bununla alakalı bir program bilen var mı bunu nasıl yapailirim ?
neredeyse bütün forumu okudum bütün ürünler hakkındaki genel özelliklere ve kullanıcı yorumlarına baktım ama bu kafamın daha da karışmasına neden oldu.
donanımsal özelliklere değil daha çok performansa dikkat ettiğimi söylemem gerek. görüntüyü sorunsuz oynatması ve altyazı konumu rengi boyutu en önemli kriterler benim için.
1- Dark ın kendi modelleri (movix fun, tank, media mania, mini mania) arasında fiyat farkının çok az olduğunu gördüm. peki bunların hangisi daha iyi. darkın en iyi modeli hangisi. donanımsal özelliklerden değil kullanım özelliklerindne bahsediyorum.
2- WD HDtv Live, Smartmedia HD VISION, Dark Movix Fun arasından hangisini seçerdiniz.
3- bu media oynatıcılarının hangisinin garantisi en iyi. yani ürün bozuldu diyelim yapılması için 1 ay mı bekleriz 3 gün mü.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 6 gün önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 467 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.045 İkinci El Bölümü Mesajları: 13 Konularının görüntülenme sayısı: 3.188 (Bu ay: 274) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.254 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic