Merhaba arkadaşlar geçen ay 3900 TL kar elde ettiğim bir sistemin devamını getirme amaçlı bu aya başladım. Bu ay kuponları mi paylaşıp takip edenlerin de kazanmasını istiyorum. Örnek iki kuponum resimler de başarılar bize inşallah bu ay da geçen ay gibi olu .
Merhaba arkadaşlar geçen ay 3900 TL kar elde ettiğim bir sistemin devamını getirme amaçlı bu aya başladım. Bu sefer buradan paylaşıp takip edenlerin de bir şeyler kazanmasını istiyorum örnek iki kuponum resimler de
arkadaslar merhaba bu marka telefonu ıncelıyorum 3 gun oldu ozellıklerıne bakıyorum fıyatına bakıyorum zaten fıyatı cezvedıyor kafadan alsamı almasammı dıye dusunup duruyorum kullanan arakdaslar yardımcı olursanız sevınırım hem ınceledım anycool t808 konulu bır topıcte bulamadım belkıde tum arakdaslar burada toplanırız almak ısteyenlere alan kullanan arkadaslar yardımcı olur herkesı beklıyorum
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 4 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 4 yıl Mesaj Sayısı: 330 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 410 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 162.413 (Bu ay: 28) Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Mobil Cihazlar