Merhabalar. Oyunla pek işim olmaz. Genelde indesign ve photoshop için kullanacağım. Hiç problemsiz kullanım için Bu 2 işlemci de yeterli mi acaba? Yeterli değilse hangi işlemciyi önerirsiniz? Daha düşük bütçeli bir işlemci yeterli ise o daha da makbule geçer
Boy 1,70 kilo ise 105. Baktım gidiş pek hayra alamet değil, spora başladım artı düzgün beslenmeye
Günlük kullanım için günde en fazla 5-6 kullanmayı düşünüyorum. Şehir içinde.
Bianchi discovery 28" düşünüyordum ama Bianchi Retro 28, Bianchi Alto 26 görünüm olarak benzer ve fiyat olarak daha uygun olduğu içi bu ikisi cazip geldi.
Bu 3 model kilo sebebiyle beni yolda bırakır mı ki? Bir de kadro boyu olarak 49 - 52 - 54 hangisini önerirsiniz ?
linkteki ürün f/p olarak oldukça cazip geldi. Ancak telefonun lenovonun kendi sitesi dahil varlığına dair pek bir kanıt yok :)
p780+ olarak 2-3 farklı resim çıkıyor google da. kimisinde kamera sağda kimisine göre solda.
Telefonun çin işi çakma olma ihtimali var mı acaba? antutu değerleri oldukça iyi gözüküyor. antutu da model adı, kamera pixeli, rami romu hileyle yüksek gösterilebilir mi acaba?
satıcı arkadaş sağlam ama telefon hakkında şüphelerim var açıkçası.
linkteki ürün f/p olarak oldukça cazip geldi. Ancak telefonun lenovonun kendi sitesi dahil varlığına dair pek bir kanıt yok :)
p780+ olarak 2-3 farklı resim çıkıyor google da. kimisinde kamera sağda kimisine göre solda.
Telefonun çin işi çakma olma ihtimali var mı acaba? antutu değerleri oldukça iyi gözüküyor. antutu da hileyle model adı, kamera pixeli, rami romu hileyle yüksek gösterilebilir mi acaba?
satıcı arkadaş sağlam ama telefon hakkında şüphelerim var açıkçası.
Aktiflik: Şu anda DH’de Nerede: Bir konuya bakıyor. Son Giriş: 7 dk. önce Son Mesaj Zamanı: 10 ay Mesaj Sayısı: 635 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.636 İkinci El Bölümü Mesajları: 114 Konularının görüntülenme sayısı: 171.454 (Bu ay: 551) Toplam aldığı artı oy sayısı: 125 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar