Merhaba
Ben de şuan Rampage Confort 7.1 kulaklık var. Pc Kullanıyorum, beni pek tatmin etmiyor.
Daha önce playvision 5.1 gerçek kulaklık kullanmıştım. Bayağı hoşuma gitmişti ses performansı. Ancak nette sıfır ve 2.el satışını bulamadım.
7.1 gerçek kulaklığa genel nette baktığım yorumlarda çok gerek yok denildiğini okudum.
Gerçek olarak benim bildiğim eskilerden Roccat Kave, Sharkoon x-tatik ve playvision var.
Benim istediğim 5.1 Gerçek ses veren kablosuz kulaklık var mı? varsa tavsiyeniz ne olur. 2. el olarak labilirim bütçe 1.000 TL'ye kadar.
Bir de teknik bişey soracağım. Malum kulaklıklar genelde usb ile artık bağlanıyor. USB ile pc ye bağlanınca mı kaliteli ses alır, yada optik hdmi ile mi alır. Benim bildiğim optik ile 5.1 sesi 5 kanal verir. ama usb ile sesi gerçek olarak dağıtabiliyor mu?
Syg.
Merhaba,
Evde günlük kullanım ve oyun oynamak için sistemi topluyorum.
Online oynamam Sadece single Player oynarım (Pes, Witcher, COD, Batman vb. serisi)
AMD / İntel tavsiyelere açığım.
*Niyetim 28-32'' arası 2k monitörlü bir sistem almak. REnklerin canlı, keskinlik nit değerinin yüksek olması tercihimdir. (online oynamadığım için 1-5ms arası olabilir.)
*Kasa görsel olarak iyi olursa sevinirim :)
*Beni En az 7 yıl idare etsin yeter.
*Ekran kartını düşük tutup (Şuan ve 1-2 sene Full 2k oynatsın yeter ileride değiştirebilirim)
Bütçe 20.000 TL'ye belki çıkabilirim ama 15.000 TL seşklinde tavsiyelerinizi beklerim.
Syg.
Merhaba,
Sistemim şöyle
İ5 3570K İşlemci
Kule Tipi Soğutucu var
MSI Z77A - GD55 Anakart
16Gb Ram
GTX 1060 Ekran kartı
256 GB Ocz Vertex 4 SSD
---------------------------
Sistemi Güncellemek istiyorum. Malum kur artışından dolayı sistemi değiştiremiyorum, mevcut sistemi upgrade etmek istiyorum.
İşlemciyi İ7 4790K yada 4770K almak isityorum gerek var mı? (Şuan mevcut işlemci Oc 4.2 de stabil)
16gb daha ram ilave etsem olur mu?
Ekran kartı sabit kalacak.
500 gb ssd yada 1tb ssd alacağım.
Bu bağlamda tavsiyleriniz ne olur. her teklife açığım değiştirme deseniz de olur. Farklı önerilerinizde olur.
Saygılarımla..
|
|
|
|
|
|
|
''Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil...'' CLAVDİUS
|