Araca ses sistemini kurdum a'dan z'ye her şeyi çektim sorunsuz bir şekilde kullanıyorum fakat sigorta olarak bildiğimiz 63A w otomat kullandım. Bildiğim kadarı ile "amper amperdir" mantığı ile hareket ettim. Bunun bir zararı olur mu? Şimdilik sadece güçlü bir subwoofer'ı besleyecek teyp çıkışlarından kapılara aldığım 4+2 ses tatmin etti.
Profesyonel oto invertör max extra marka hiç kullanılmadı desem yeridir. Ankara içi elden teslim diğer illere de yardımcı olurum güven konusunda endişeniz olmasın.
Emsal sıfır satışı linkte yer alamaktadır.
https://www.trendyol.com/max-extra/max-extra-lrp2000-digital-power-inverter-donusturucu-p-48502499
FİYAT: 1000 TL
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir muhabirin “Askıda ekmek başlatmıştı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli…” cümlesiyle başlayan sorusunu yarıda keserek, şu ifadeleri kullandı:
Bırakın Allah’ınızı severseniz ya… Ya böyle bir şey var mı Türkiye’de ya… Yani bugün evine ekmek götüremeyen biri var mı Türkiye’de ya… İnanıyor musunuz bunlara? Bazı şeyleri siz kendiniz çözün ya… Var mı böyle bir şey? Elhamdülillah bugün Türkiye her şeyiyle, asgari ücretiyle, maaşıyla çok çok ülkeleri geride bırakmış bir Türkiye var. Büyüme oranına bakıyorsun şu anda dünyada en iyi noktada olan bir ülkeyiz. IMF'nin, OECD'nin ölçeklerine bakıyorsun, en iyi konumda olan ülke konumundayız ama bunlar hesap kitap bilmiyorlar.
Bunları derken dolar 8.30
|
|
|
|
|
|
intel i5 4670k CM 212 Evo(4.4ghz) - Asus Maximus Gene VI, HperX SSD, GSkill 16GB DDR3, Asus GTX970 O.C.V. - CM Silenco Ryzen 5 1600(3.9ghz) - GA-A320-DS3 - Asus RX580 4GB - 16GB DDR4 - Toshiba SSD - Z3 Plus 2004 ÜYESİ
|