işler çok büyüdü
bikaç tl lik şeyler pek kalmadı artık bozuk 5tl ve 10tl çıksın artık 3-4 tl lik şeylerde yuvarlak hesap 5tl olsun çok uzun sürmiyecek zaten 5tl olmaları bu enflasyonla
avrupada eşyalar ucuz insan degerli ortadoguda insan degersiz eşyalar pahallı
FRED_pyc lichess nicki fide ratingi 1800 ama lichess 3+0 puani 1700 benle ayni yani orta seviye oyuncuyum diyebilir miyim artik :D siyahlarla yendim
yemekten sonra tam agzımı silmek için elim kagıt havluya gittiki üstünde degilde ilk yapragın arasında büyük bir hamamböcegi oldugunu son anda farkettim hemen aşagıda çöp vardı orya salladım çöp poşetine düştü agzını sıkıca bagladım poşetin yetmedi başka bir poşetin içine koyup onunda agzını sıkıca bagladım sizce napim şimdi ben bunu
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
asla alışveriş yapmayacaklarım (sizede önermem) : aterikasedi (pm den bilgi alabilirsiniz) alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım) |
yalnızlık kibirdir herkes oldugun gibi görür seni kendini gizleyemezsin forum kurallarını aşırı saçma buluyorum. uymam gereken imza kurallarını okumak için tıklayayım ![]() |