İlk aracım olacak ve acemi sayılabilecek bir şöförlüğüm var, belirtilen rakam üzerinden kilometresi çok yüksek olmayan, orta veya dolu paket manuel bir araç bakıyorum dizel tercihen, benzinlide çok iyi fırsat olursa olabilir
Aklımda Nissan Juke, Alfa Romeo Gulietta var, c4 Cactus de önerildi
Gulietta için bakımlarını parçalarını bir sorun çıkardığında diğer araçlara kıyasla masraflarını iyi araştır denildi,
Bilen arkadaşlardan ricam Gulietta alınırsa nedir ne değildir tecrübelerini ve araç tavsiyelerini bekliyorum
Merhaba arkadaşlar android çıktı çıkalı android kullanıcısıyım ayrıca 12 yıldır sony den başka telefon kullanmadım diyebilirim
farklı bir işletim sistemi ve biraz kısıtlamalı olduğu için birkaç sorum olacak
Geçen gün yaşadığım olaydan bahsedeyim, arkadaşın iphone u var, fotoğraf ve videolardan müzikli bir video yapmak istedi,
müzik indiremedik, kendi telefonumdan arkadaşın telefonuna whatsapp dan attım olmadı, mail attım o da olmadı, mail açılıyor ama telefona kaydedilmiyor, deli etti beni bu denli kısıtlama olduğunu bilmiyordum, son çare ses kaydı yaptık
kendim arada bu tarz müzikli videolar yaparım, android de oldukça rahat bu işler, müzik video indirme, dosya yöneticisi olması, mail den müzik dosyası alma, farklı işletim sistemli telefonlarda bluetooth ile veri alıp gönderme, müzik vs için itunes gerekliliği olmaması gibi
sorum şu, iphone da bu işleri yapmak android kadar rahat olmak için illa jb mi yapmak gerekiyor, veya bilmediğim yolu var mı, jb yapmanın zararı olur mu
29 aralık Salı günü öğlen uçağı ile Lviv e indik, bookingden otel, skyscannerdan uçağı ayarlamıştık
uçaktan inip pasaport kontrolünde takıldık odaya aldılar 1 saat bekledik:) genelde ilk giriş yapan türkleri bekletiyolarmış, (ben olsam çoğunu ilk uçakla geri yollarım), neden geldin nerde kalıcan kaç paran var vs. sonra bıraktılar
Öncelikle ilk aklıma gelen bizim millet olarak biraz ayıyız, tamam kızlar güzel konuşmak yakınlaşmak istersin de, hayvanlık yapmanın küfür etmenin et parçası olarak görmenin anlamı yok, ne yazıkki çok gördüm şu 3-4 gün içinde kendimden utandım, hatta bikaç Türk le kavga etme pozisyonuna geldim, kızlara hayvan gibi davranıyorlar
Şehir genel anlamıyla güvenli gece gündüz rahat rahat yürüdük gezdik eğlendik, sağa sola salça olan tipler yoktu sokaklarda, insanları kibar gördüğüm kadarı ile genel ukrayna itibariyle Lviv daha kültürlüymüş duyumlarıma göre
gezilecek yerler olarak, ratusha kulesi var şehri panaroma görebiliyorsunuz, merkezde kiliseler var onları gezebilirsiniz, dün yıl başı gecesi ayin vardı ona katıldık
kahve dükkanı kesinlikle gidin soğuk savaş zamanından kalma mahsenleri cafe tarzı yapmışlar çeşitli güzel ve özel kahveleri var içinde aynı zamanda satışda yapılıyor paket olarak
el yapımı çikolatacı dükkanı var orayıda tavsiye ederim hem tadın hem alın
bu saydıklarım zaten rynok meydanda genel olarak hepsi yürüme mesafesinde,
şehri yürüyerek gezin güzel cafeler barlar mekanlar var tarihi dokusuda bozulmamış
metro clube gitmeyin gidiceksenizde bişey beklemeyin dün askerlik şubesi gibiydi çoğu barzo türk ve uzakdoğulu
fashion club elit biyer bizim reina gibi düşünün ve daha pahalı diğer mekanlara göre
rafinad people buraya gidin ve strip odaya kesin gidin
aklıma geldikçe yazarım
bu arada evet çok soğuk alt üst kesinlikle içlik bere atkı eldiven olsun
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 11 sa. önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 4.886 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.898 İkinci El Bölümü Mesajları: 1 Konularının görüntülenme sayısı: 182.083 (Bu ay: 872) Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.838 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic