@Türkyılmazoto 
er
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör


Er
02 Kasım 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Forum İmzası:
Türkyılmaz Motorlu Araçlar
Vw Audi Skoda Seat Porsche
Yedek Parça
Hakkımda:
Türkyılmaz, 2005 yılından günümüze Volkswagen, Audi, Seat, Skoda gurubu araçları ile klasik tutkunları için Volkswagen Classic gurubu araçlarının tüm yedek parça ve aksesuarlarını, Dünyanın önde gelen üreticilerinden ithal ederek tüm Türkiye’ye uygun fiyatlı toptan ve perakende satış hizmeti sunmaktadır.

Firmamız yılların verdiği tecrübe ve teknik bilgi sayesinde müşteri beklentilerine profesyonel çözümü en hızlı şekilde sağlayarak sektörde güvenilir ve öncü firma konumuna gelmiştir.

Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde merkezi bulunan firmamız, İvedik Organize Sanayi, Büyük Sanayi Sitesi ve Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi VW Classic şubeleri ile öncelikle Ankara içinde perakende zincir ağı oluşturmaya başlamış bunu zamanla Türkiye geneline yaymayı hedeflemiştir.

Taleplere, değişen ihtiyaçlara ve gelişen teknolojiye uyum sağlayarak yenilenmek ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak temel prensibimizdir. Türkyılmaz Online Mağaza ile Türkiye genelinde ulaşılabilir ve güvenli alışveriş imkânı sağlayan E-Ticaret sitemizde orijinal ve after maket tüm parçaları kolaylıkla temin edebilirsiniz.

İleri düzey teknolojik altyapı yatırımlarına ve insan kaynaklarına verdiği önem ile firmamız faaliyetlerine istikrar ile devam etmektedir. Türkyılmaz yeni proje ve faaliyetlerle sektördeki farklılığını her zaman sürdürecek, yatırım mimarı olmaya devam edecektir.

Öncelikli hedefimiz şeffaf ticaret anlayışımızdan ödün vermeden, güven ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile gelişmek, zengin parça stoku, sorunsuz ve hızlı lojistik, uygun fiyat prensibi ile Dünya standartlarında yenilikçi ve lider firma olmaktır.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Mesaj Sayısı: 0
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.