bu adamla şuaralarda uğraşıyolar yaptıkları eleştiri ise darbe iması yapılmış bugün akp ilçeleri hep birlikte suç duyurusunda bulundu
öncelikle ilker başabuğ'nun söyledikleri ile başlayılım
eğer adnan menderes erken seçimi açıklasaydı akeri darbe olmayabilirdi
bu sözde hiçbir darbe iması bulunmamakta aksine ilker başbuğ'u işini yapıyor bakın ilker başbuğ'nun yaptığını zaten 100 yıllardır tarihçiler yapıyor ya şu savaşı diğer taraf kazansaydı ne olurdu gibi adamda bunu yapmış fakat akp adamla uğraşmayı bırakmıyor
ergenekon davasını hatırlayın olmayan şeyler üzerinden bu ülkenin yetişmiş en iyi askerlerine kumpas düzenlediler ve ne hikmetse onların arasında ilker başbuğ da var
kozmik odaya giren sivil savcıları hatırlayın o dönemde en çok karşı çıkanlardan biri ilker başbuğ'idi ve oraya o savcıları sokanda kimdi hatırlatmayım
yenilenen kemerburgaz geçici hayvan bakım evinin açılışı
Fatih Sultan Mehmet'in tablosunun alımı (ilber ortaylıya göre tablo çok uygun bir fiyata alındı)
15 tane ibb kreşi açıldı
130.000 aileye konserve dağıtımı
yapımı durdurulan Rümeli hisarüstü- Aşiyan Fünikiler metro hattının yapımına başlandı
yapımı durdurulan Dudullu- Bostancı metro hattı yapımına başlandı
Başakşehir engelli rehabilitasyon merkezi açılışı
istanbul yatırım ajansı kuruldu (ki bu sayede 580.000 milyon dolarlık eurobond ihracı yapıldı)
yapımı durdurulan Kaynarca-pendik-Tuzla metro hattının yapımına başlandı
yapımı durdurulan Çekmeköy-Sultanbeyli metro hattının yapımı başlatıldı
Istanbul'lu üniversite öğrencilerine eğitim yardımı başlatıldı
İstanbul planlama ajansı kuruldu
öğrenci aylık istanbulkart ücreti düşürüldü
çocuğu küçük annelerimiz için toplu taşımayı ücretsiz kıldı
beylikdüzü yaşam vadisi 1.etap (konser alanı, bisiklet yolu, evcil hayvanlar için cevresi kapalı çim oyun alanı var) açıldı 2. etap yapılmaya başlandı
mobil halk ekmek büfeleri açıldı
eminönü-alibeyköy metrosu açıldı
edit: Arkadaşlar bu konuyu açmak hiç istemezdim ama artık twitter, donanım haber ve yakın çevrem de İmamoğlu çalışmıyor 2 tane heykel yaptı gibi sözler duyuyorum oyüzden bunu yapma ihtiyacı duydum yanlış yazdığım yada eksik yaptığım bir şey varsa uyarırsanız sevinirim
edit2: burada sadece yapılmış olanları paylaştım (metro projeleri hariç) ayrıca yapılmakta olan 10'larca proje var
edit3: yakın zamanda aynısını Mansur yavaş içinde yapmayı düşünüyorum böylelikle hangisi daha iyi daha net bir şekilde tartışabiliriz
edit4: bazı projeleri UKOME ve meclisten geçiremiyo örn: taksi projesi
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 hafta önce Son Mesaj Zamanı: 4 hafta Mesaj Sayısı: 96 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 224 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.709) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.171 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic