Herkese Merhabalar; Benim sizden öğrenmek istediğim Notebook İşlemcisini soğutmak için USB bağlantısı olan ve Termal Macunu zaten kullanıyorum. Şunu da sormak istiyorum. YouTube'dan bu videoyu seyrettim. https://www.youtube.com/watch?v=qU1smF5-hfw&feature=youtu.be bunun yanında önereceğiniz varsa fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız? Videoyu seyrettikten sonra daha ne olsun diyorsanız sizi anlarım. Ben yalnızca fikirlerinizi merak ediyorum. Her insanın düşüncesi farklı olabiliyor. Teşekkürler!
Herkese Merhabalar benim sıkıntım Windows yerine gelecek Linux'u kurmam ve Windows Boot Manager silmiş olmakla birlikte Windows 10'a geri dönüş yapmak istediğimde önyükleme Boot edemiyor olmamdır. Bilgisayarı açtığımda beyaz çizgi çıkıyor. Ne USB ne de DVD ile kurulumu yapabiliyorum. Bu konudaki bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler!
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 ay önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 9 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 22) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyuncu Dizüstüleri (Gaming Laptop)