yani konu biraz garip ama ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum.. telefonun ekranının iki tarafında parmak izi var fakat bezle silince cıkmıyor.. sanki ekranın üzerinde bir boya tabakası varmıs ama o boya dokunduğum yerlerden atmış gibi.. bahsettiğim izler ekranın kalan kısmına göre daha parlak siyah gözüküyor kolonyayla silmeyi denedim fakat izler yine de cıkmıyor.. telefonu yan çevirip online oyun oynuyorum.. dikkat ettim o izler sürekli ekrana dokundugum yerlerde olusmus ve silmekle gitmiyor.. telefon redmi note 9s.. ekran koruyucu kullanmıyorum ve bugüne kadar hicbir cihazda kullanmadım fakat hicbir cihazda da cizik harici böyle bir sorunla karsılasmadım.. böyle bir seyi ilk defa görüyorum.. bu nasıl ve neden olusmus olabilir?
Bunun hiçbir sürümünü kullanmayın. 2 adet SSD alın, birine Linux öbürüne Windows kurun. UEFI'den ayarlayın bilgisayar başlarken F12 ve oyun oynamak istediğinizde Windows, diğer tüm şeyler için Linux kullanın. Windows güvensiz yavaş ve SSD'de bile tospa gibi çalışıyor. Linux çok güzel hızlı ve güvenli.
Bakın bu kadar tab açık sadece 2.1 GB RAM harcıyor. Windows 10'da idle durumda 3.8 küsür GB ram harcıyor tab açınca ram kullanımı 6 GB'a dayanıyor. Windoze kullanana Allah kolaylık versin diyorum 8 GB RAM Windoze 10'a yetmiyor resmen ve nasıl bir olaysa islemcimi bilgisayarımı ağlatıyor tospa gibi sürüne sürüne çalışıyor SSD kullanıyorum bir de.. insan böyle bir OS yazıp da yüzlerce dolara satmaya utanır yani öyle bir rezalet bu Windoze 10 bakın küçümsemek için yazmıyorum sadece tavsiye niteliğinde bir yazı yazmak istedim teşekkürler
|