Merhaba 2010 yillarindan kalma 60 hz bir monitorum var bu monitoru 2. Ekran olarak kulanmak istiyorum discord google twitch gibi şeyler açmak için şimdi 24 inç 144hz 1 ms bir monitorum var bunun yanina bu eski monitoru koyabilirmiyiz (bilgisayarım iki monitor kaldirabilecek gucte
Abi güvenli interneti iptal etmem gerekiyor bir oyun satın aldım ve güvenli internetten dolayı oynayamıyorum vpn ile oynuyorum ozamanda ping oluyor ailemi iptal etmeye ikna edemiyorum yasaklı kötü sitelerin karşımıza çıkmasin diye guvenli interneti iptal edince bir yolla o siteleri engellemenin yolu varmı
The Sea Of Thives Services are temporarily unavible please try again.(Lavenderbeard) yazıyor oyuna girdigimde guvenlik duvarini kapattim antivurusu kapattim ama calismadi bir turlu
Arkadaslar tel no sunu bildigim bir kisiye ne yapabilirim?? yanlis seyler yapti ve cezasiz kalmasini bilmiyorum sadece tel nosunu biliyorum ne onerirsiniz tel ile ne yapabilirim
13 yaşındayım yazılıma başlangıç hedefi koydum ama hangi dili ogrenmeliyim bilmiyorum C# öneriyorlar java öneriyorlar javascript oneriyorlar phython oneren var bana yazilima baslangic olarak birseyler yazabilecegim bir yazilim dili lazım hangi dili ogrenmeliyim ve neden o dili ogrenmeliyim? Simdiden tesekkurler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 9 ay önce Son Mesaj Zamanı: 2 ay Mesaj Sayısı: 43 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 140 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 220) Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Konu Dışı / Off Topic