3 Eylül 2020de teknosadan 1 yıllık ek kasko da satın alınarak siyah Note10 Lite hediye olarak alınmıştır. Hediye aldığım kişi beğenmediği için satıyorum. Ürünün jelatini dahi üzerindedir. Kullanılmamıştır. Antalya elden teslim veya önce havale sonra kargo. Detaylar için pm
herkese merhabalar bugün hediye olarak bir akıllı bileklik alınacak bileklikten iki beklentim var biri bluetotth 5.0 desteklemesi bir diğeri spotify çalıştırması hepsi bu. başka özellikleri olmasa bile olur
xiaomi mi band 4-5 ve samsung galaxy fit arasında kaldım bütçe 500tl .
earbuds plusım olduğu için galaxy fitten yanayım ama spoti açıyor mu bilmiyorum lütfen help
5000tl bütçede basit düzeyde insta için falan video edit ve günlük kullanım için öneri rica ederim, 14” öncelik ama eğer hafif ve narinse 15.6 da olur.
Android cihaz istiyorum bütçem 6-6,5... s10 lite alayım kulaklıkla falan diye düşündüm ama hepsiburadada s10plus da 6ya inmiş o zaman kulaklık alamam. Yada biraz daha çıkıp s20 mi almalı, değer mi zorlanmya? Arada çok fark edecek mi? Oyun oynamadan 2-3 sene kullanmak istiyorum, kamera ve müzik önemli sadece
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 7 ay önce Son Mesaj Zamanı: 7 ay Mesaj Sayısı: 52 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 154) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Mobil Cihazlar