Basligi biraz iddali yazdim umarim bosuna degildir
CONAN
BIOSHOCK
Oncelikle iso dosyalarinin icerisine bakmak icin bir programa ihtiyacimiz var WX360
Programimizi acip open e tikliyoruz
Iso dosyamizin bulundugu yere gelip isomuzu aciyoruz
burda oyunumuz icin gerekli dosyalar var butun oyunlardaki butun dosyalari gorebiliyorsunuz (ayrica bazen resimler ve muziklerde kolayca ulasilabiliyor) conan oyununun dil dosyasi iste burda uzerine gelip extract diyoruz
Sadece Conan gibi text dosyalarina kolay ulasilabilen oyunlarda notdefterini kullanin
Daha sonrada yaptigimiz degisiklikler icin XDVDMulleter programini kullanip yeni bir .dvd dosyasi olusturmaniz saglikli olacaktir diye dusunuyorum ben riski goze almadim oyle yaptim
Her zaman gubcellenecek olan text dosyasina burdan ulasabilirsiniz
vista kullaniyorum ve Daha onceden girdigim siteleri silmek istiyorum ama bi turlu yapamiyorum buna gecmis listesi ve internet explorerdeki hersey sil (cookie vs ) dememe ragmen ornegin bi adres yazmak istedigimde sadece r ye basarsam bana daha onceden girmis oldugum siteler cikiyor ve ben bunu istemiyorum umarim anlatabilmisimdir acil yardim tesekkurler
vista isletim sistemi kullaniyorum film izlerken ekran koruyucunun aktif olmamasini diger zamanlarda yine calismasini istiyorum bu mumkunmu yardim ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 3 yıl Mesaj Sayısı: 141 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 147 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 7.255 (Bu ay: 14) Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyun