Türk Telekom'un fiber abonelere verdiği Archer C5V modemi kullanıyordum evimde. Sonra taşındık ve taşındığımız yerde VDSL altyapı var. Yeni modeme para vermek istemiyorum. Bu modem VDSL uyumlu mu?
Yukardaki PC'yi 2016 Ağustos ayından beri aktif olarak kullanıyorum. Herşey düzgün sadece Harddisk'in mi Windows'un mu problemi var bilmiyorum disk %100 kullanımı sorununu bir türlü çözemedim. Oyuna saniye başına takılma yapıyor. Oyun oynanmayacak hale geliyor dolayısıyla. Harddiski değiştirirsem problemin düzeleceğini düşünüyorum.
Şimdi asıl konuya gelirsek yukardaki pclerin fiyatlarını merak ediyorum. Aşağıdaki PC 2019 Mayıs ayının başında alındı çok az kullandım ve sadece ekran kartını değiştirdim. Performansı gayet iyi. Yukardaki pcnin de Harddisk'ini değiştiricem satmadan önce. Bu durumları da göz önünde bulundurarak yapacağınız fiyat önerilerini bekliyorum.
Türk Telekom fiber altyapı sürecini bu konuda detaylı şekilde anlatmak istiyorum.
Sitemizde 3 bina var ve her binada 18 daire. Tüm dairelerin içine kadar fiber kablo döşetmiş müteahhit. Yani Türk Telekom'un üstüne düşen sadece fiberi binaya kadar getirmek.
27.09.2019
Müteahhit, Türk Telekom'un kendisini aradığını ve 3 Ekim Perşembe günü kazıya başlayacaklarını söylediğini belirtti.
03.10.2019
Türk Telekom müdürü bizzat beni aradı ve kazının bugün yarın başlayacağını söyledi. Ve internete ise ekimin sonunda, Kasımın başında erişebileceğimizi söyledi. Yani kazı başladıktan 1 ay sonra internet başvurusu yapabileceğiz.
05.10.2019
Türk Telekom kazı çalışmalarının çoğunu bitirmiş.
18.10.2019
Uzun bir süreden sonra gelişme oldu. Turuncu fiber optik kabloları siyah borular kullanarak sitedeki binalara getirildi.
02.11.2019
Fiber kutusu konuldu. 1 haftaya aktif olacağını söylediler.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: geçen yıl Son Mesaj Zamanı: 4 ay Mesaj Sayısı: 186 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 205 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 385) Toplam aldığı artı oy sayısı: 334 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Haberleşme ve Dijital Platformlar