80 ranger boostlanmış hesabımı satıyorum. Oyun sarmadı. Ana oyuna 100tl zamanında, ek paketlere de 100 lira harcadım. İlk aldığımda da oynamamıştım. Oynacak birisinin işine yarasın istiyorum. Mail değiştirme işlemleri ticket ile oluyor diye biliyorum alacak olan arkadaş ile vereceği mail"e değişim sağlarız.
Yeni aldigin Nfs oyununda karincalanma mevcut zannedersem ismi parazit, son guncellemer mevcut, monitor ayarlarinida denedim, oyunu repair yaptim olmadi, C surucusune yuklesem duzelir mi?
Belgelerim,PROFILEOPTIONS_profile
FilmGrain 1 "i 0 yapiyoruz > GstRender.FilmGrain 0
Kaydedip çıkıyoruz ve oyunumuzda karıncalanma kalmiyor
Arkadaşlar forumda aradim fakat bulamadim,144hz Benq monitor var. Ati r9 ekran karti var diger oyunlar gayet sorunsuz. Oyunda goruntunun karincali ve bozuk olmasinin sebebi nedir?
Sayın forum arkadaşlarım öncelikle konuya ilginizden teşekkür ederim. 3 gün önce aldığım yavru muhabbet kuşumun bugün biraz hareketlendiğini ve kafesten tırmandığını gördüm o esnada kıçında ufak bi şişlik farkettim tümör olmasından çok korkuyorum . Whatsappdan resim gönderirim yardımcı olursanız sevinirim 0554 3789028 Atakan Gökçe
Arkadaşlar başlıktaki gibi, klasörlere giriş nasil yapicam ? Mesela bir oyunun klasörlerine girmek istiyorum bunu nasıl yapıcam kısaca bahsedermisiniz ?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 hafta önce Son Mesaj Zamanı: geçen ay Mesaj Sayısı: 534 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 806 İkinci El Bölümü Mesajları: 106 Konularının görüntülenme sayısı: 6.702 (Bu ay: 430) Toplam aldığı artı oy sayısı: 304 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyun