Carşamba günü sınıfın önunde sunum yapmam lazım ilk vize notlarımız bundan verilecek. Fakat ben şu ana kadar bütün hocanın ve sınıfın dikkatini çekebilcek bir konu bulamadım. Konu serbest bu arada. Gecen hafta dünyanın yedi harıkası, renklerin özellikleri falan filan anlatıldı.Ne olabilir sizce? lütfen üreme felan demeyin
Evet arkadaşlar ataköyde oturuyorum neredeyse her evin köpeği var. Köpeklerine fazla zaman ayıramıyorlardır diye düşünüyorum sizce tutarmı bu iş? öğrenciyim hem eglence hemde birazcık harclık olsun. Sizin fikrinizi almak istedim.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Bir fotografın belli bir kısmını renklendirip diğer kısımlarını siyah beyaz yapmaya çalışıyorum. Bunu en kısa yoldan yapabileceğim bir program biliyormusunuz? Resimde olduğu gibi.
Edebiyattan pek anlamıyorum. Bu şiiri bilen var mıdır bana ödev verildi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Söz sanatları teması hangi akımdan etkilendiği vb bilen varsa yardımcı olablir mi?
arkadaştan bir müzik gurubunun konser dvd sini almıştım fakat rar.dan çıkardığımda konser şarkılar halinde bölünmüş yani her bir şarkıyı ayrı bir video olarak yapmışlar geri onu nasıl birleştirebilirim şimdiden teşekkürler...
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 8 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 10 yıl Mesaj Sayısı: 833 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.146 İkinci El Bölümü Mesajları: 1 Konularının görüntülenme sayısı: 13.795 (Bu ay: 127) Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap