İstanbul/kadıköy'de ikamet ediyorum. uydunetteki ping probleminden dolayı superonline fibere başvurmayı düşünüyorum. merak ettiğim bir kaç şey var.
Apartman superonline fiber altyapısı var. taahhütsüz bir bağlantı seçeceğim, superonline'ın 24 ay stabil bir bağlantı vereceğini düşünmüyorum hemde taşınma durumum var.
Bu kulaklıkları arıyorum arkadaşlar. TR'de hiç biyerde gözükmüyor şu an. gameekstra.com'da var olduğu gözüküyor fakat orada da yok. nereden bulabilirim fikri olan var mı ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- StatTrak Gut Knife | Blue Steel (M.W)
Satılmıştır
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gut Safari Mesh (F.T)
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 9 sa. önce Son Mesaj Zamanı: geçen ay Mesaj Sayısı: 778 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 902 İkinci El Bölümü Mesajları: 88 Konularının görüntülenme sayısı: 45.372 (Bu ay: 320) Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Oyun